Slovenka si zazpívala se svým idolem a hned na pódiu ji chytila policie. Zapomněla, že je hledaná

Ženu, která si v sobotu po boku amerického rappera Macklemora zazpívala na bratislavském festivalu Lovestream, zadrželi policisté a z pódia ji odvezli rovnou za mříže. Odhalila se sama, když sdílela příspěvek z vystoupení na sociálních sítích. Jeden z pozorných občanů si ji spojil s podobiznami hledaných osob a tuto skutečnost nahlásil příslušným orgánům. Policie o tom informovala na svých sociálních sítích.

„Policisté počkali, dokud na pódiu nedozpívá a 24letou ženu, na kterou příslušný soud vydal příkaz, aby nastoupila do výkonu trestu odnětí svobody, kterému se žena vyhýbala, zadrželi,“ napsala policie na sociální síti Facebook.

ČTĚTE TAKÉ: Milana usmrtil agresivní sršeň. Přišel si pro studený obklad, pak upadl a už se nezvedl

SLOVENKA VO VYTRŽENÍ ZO SPOLOČNÉHO SÓLA S MACKLEMOROM ZABUDLA, ŽE JE V PÁTRANÍ: POLICAJTI POČKALI KÝM DOSPIEVA A ZOBRALI...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Monday, August 19, 2024

Ženu z Bratislavy si podle deníku Blesk „vytáhl“ na pódium sám Macklemore. Ta si s ním poté zazpívala a vyfotila se s ním. O svůj zážitek se chtěla následně podělit s uživateli na sociálních sítích. To se jí ale nevyplatilo, protože se její jméno i tvář vyskytovaly v evidenci osob, po kterých se pátrá.

Jeden z všímavých občanů ji poznal a neváhal kontaktovat policisty. Zpěvák Macklemore, vlastním jménem Ben Haggerty, se na hudebním poli proslavil, a na veřejný pořádek proto při hojně navštíveném koncertu dohlíželi příslušníci bratislavské policie. Zakročili hned, jak Slovenka slezla z pódia, a odvezli ji do vězení.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Tragická nehoda na Karlovarsku. Srážku aut nepřežil jeden člověk, pro zraněné letěly vrtulníky

Tagy:
policie Slovensko Facebook Bratislava sociální síť trest odnětí svobody trestná činnost Blesk Macklemore umění, kultura, zábava a média trestná činnost, právo a spravedlnost vymáhání práva Lovestream