Tragická nehoda na Karlovarsku. Srážku aut nepřežil jeden člověk, pro zraněné letěly vrtulníky

Tragická nehoda u Hroznětína na Karlovarsku

Smrtelná nehoda na Karlovarsku

Při vážné dopravní nehodě dvou osobních automobilů u Hroznětína na Karlovarsku v sobotu odpoledne zemřel jeden člověk. Další čtyři lidé byli s těžkými zraněními transportováni leteckou záchrannou službou a sanitkami do nemocnic v Plzni, Ústí nad Labem a Karlových Varech, uvedl mluvčí krajské záchranky Radek Hes. Provoz v místě byl pět hodin úplně zastaven a policisté místo znovu zprůjezdnili před 20:00.

„Jeden muž svým zraněním na místě bohužel podlehl. Jedna žena ve věku 70 let byla transportována letecky do Fakultní nemocnice v Plzni, tamtéž byl vozidlem záchranné služby převezen i 23letý muž a 70letého muže s těžkými zraněními transportoval vrtulník letecké záchranné služby do Ústí nad Labem. Další ženu se středně těžkými zraněními převezla naše posádka do karlovarské nemocnice na urgentní příjem,“ uvedl Hes.

ČTĚTE TAKÉ: Na východě Slovenska havarovalo české letadlo. Posádka trénovala přesné přistání

„Doprava byla v místě zcela zastavená, policisté ji po celou dobu odkláněli na objízdnou trasu. K obnovení provozu na silnici číslo 221 u křižovatky na Bystřici u Hroznětína došlo v obou směrech před 20:00, řekl ČTK policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Příčina nehody je stále v šetření dopravních policistů.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Střet osobního auta s náklaďákem na Královéhradecku nepřežil 74letý řidič

Tagy: