Hrůzný případ v Bratislavě: Mezi paneláky ležel pobodaný muž. Kamery měly zachytit jeho pád

Ilustrační foto

Pobodání v Bratislavě

Ve středu brzy ráno našli na chodníku v bratislavské městské části Devínská Nová Ves mrtvého muže s několika bodnými ranami. Kamery v okolí měly zachytit, jak muž padá ze 6. patra bytového domu, uvedl web tvnoviny.sk.

„Policisté bratislavské krajské kriminálky v současnosti prověřují okolnosti nálezu těla muže bez známek života na chodníku ve čtvrtém bratislavském okrese,“ uvedla policie na sociální síti Facebook. „Bližší informace poskytneme, až to situace dovolí,“ doplnili.

ČTĚTE TAKÉ: Strčil do něj bratranec. Slovák popírá obvinění, že shodil turistu z hradeb Špilberku

Mrtvý měl na těle více bodných ran. Poté, co ho objevili, na místo byla přivolána záchranná služba. Ta ovšem muži nedokázala pomoci, záchranáři mohli pouze konstatovat smrt, napsal web tvnoviny.sk.

Web deníku Nový Čas napsal, že mrtvý měl mít jméno Ruda a pocházel ze Žiliny.  Pracoval v automobilce Volkswagen tři nebo čtyři roky. Nikdo ho příliš neznal, byl nekonfliktní a uzavřený. V Bratislavě měl bydlet na ubytovně.

V současné době vyšetřovatelé pátrají po útočníkovi. Na místě činu byl přítomen také Viliam Adamec, krajský ředitel policie v Bratislavě, který ujišťoval, že nikomu v okolí ani v hlavním městě nehrozí jakékoliv nebezpečí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Brutální útok v Praze. Muž zbil fotbalového fanouška, zlomil mu obličejové kosti

Tagy: