Slováčková o boji s rakovinou: Slyšet znovu diagnózu? Ještě větší bizár, není čas se litovat

Anna Julie Slováčková v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS

Anna Julie Slováčková v pořadu Nový Den

Slyšet znovu diagnózu rakoviny bylo bizarnější než poprvé, ale není čas ztrácet čas a litovat se. O svém druhém boji se zákeřnou nemocí to uvedla zpěvačka a herečka Anna Julie Slováčková v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS. Ještě než se zprávu dozvěděla, zvažovala ukončení pěvecké kariéry, rozhodnout se chtěla až po vydání svého nového alba. „Rakovina však zamíchala kartami,“ prozradila.

„Je to ještě větší bizarnost než napoprvé,“ svěřila se Slováčková ve vysílání CNN Prima NEWS o svých pocitech, když se podruhé dozvěděla smutnou diagnózu. „Nebudu se mrmlat v nějakém patosu nebo lítosti. Byla to rána, ale momentálně není čas ztrácet čas a litovat se,“ zdůraznila.

ČTĚTE TAKÉ: Splněný vánoční sen hvězdy Teorie velkého třesku: Zbavila jsem se rakoviny, hlásí

Dcera Dagmar Patrasové a Felixe Slováčka poprvé bojovala s rakovinou prsu před čtyřmi lety. Letos v říjnu oznámila, že se jí zákeřná nemoc vrátila. Zpěvačce se tentokrát usadila na plicích. „Člověk si to jednou prožije a dělá vše pro to, aby se rakovina nevrátila. Ale asi je to něco, co má napsáno ve vínku a musí si to odžít se vším všudy ještě jednou,“ řekla ve vysílání.

Zpěvačka nedávno pokřtila svou druhou desku s názvem Osudová. Název prý zvolila kvůli nejistotě, zda pokračovat v hudební kariéře. „Dlouhou dobu jsem měla pocit vyhoření. Člověk se o něco snaží, a v naší branži to jde často strašně těžce a pomalu. Osudová mi měla ukázat, jestli mám zůstat a pořád věřit, jestli je to cesta, kterou mám jít,“ vysvětlila Slováčková.

V den, kdy desku vydávala, jí však zároveň lékaři sdělili diagnózu. „To mi zamíchalo kartami. Jelikož jsme vyprodali Lucernu, přišly další krásné hudební nabídky, které mi dřív nechodily. Odpověď pro mě byla ano. Ale pak přišly další klacky pod nohy,“ vylíčila talentovaná umělkyně. Zda bude v hudební kariéře pokračovat, je podle ní aktuálně stále nejisté, zatím však převažuje kladná varianta.

Zpěvačka a herečka Anna Julie Slováčková promluvila v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS i o svém novém neuměleckém projektu, který bude spouštět v květnu. O co se jedná, se dozvíte ve videu v úvodu článku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Je to jako plivanec do ksichtu, popsala Slováčková. Co nejhoršího může slyšet nemocný?

Tagy: