Smrtící rituál sekty? Podezřelá zubařka se měla zaplést s podivnou skupinou lidí

Policie z vraždy muže v jednom z pražských bytů obvinila dvě osoby a otevřela další případ. (Ilustrační foto)

Podivná zubařka

Lidé v Kutné Hoře v posledních dnech hodně mluví o své oblíbené zubařce. Podle zjištění Krimi zpráv má být i se svou kamarádkou obviněna z vraždy muže v Praze. Objevily se i spekulace, že má něco společného také se smrtí muže, který zemřel náhle na konci srpna u plaveckého stadionu. Zubařka se podle obyvatel Kutné Hory zapletla s podezřelou skupinou lidí.

Na začátku října začali detektivové rozkrývat detaily vraždy muže v Praze, za kterou podle zjištění Krimi zpráv stojí dvě ženy. Jednou z nich má být zubařka z Kutné Hory. Současně s tím kolegové pražských policistů ze středočeské kriminálky otevřeli případ mrtvého muže u plaveckého stadionu v Kutné Hoře.

Ten náhle zemřel 19. srpna. Tehdy ještě nic nenasvědčovalo, že by šlo o trestný čin. Kolem obou případů je ale podle místních, kteří obviněnou zubařku znají, hodně podezřelých okolností a spojitostí.

„Před časem mě zarazilo, když jsem viděla, že do jejího bytu chodí docela hodně lidí. Pořád něco přinášeli a odnášeli. Ten byt byl i takový zatemněný,“ řekla pro CNN Prima NEWS jedna z místních. Podle informací Krimi zpráv do bytu zubařky chodily větší skupiny lidí pravidelně, a to vždy jen jeden den v týdnu. Před dveřmi se dokonce často stály fronty.

„Nepřišlo mi to normální, pravděpodobně nešlo o rodinné návštěvy. Proslýchá se také, že se uvnitř často uklízelo a že to tam bylo cítit Savem. Co se v bytě odehrávalo, nevím, ale myslím, že asi nic dobrého,“ dodala obyvatelka Kutné hory.

Reportéři Krimi zpráv zjistili, že zubařka bydlela ve stejném domě jako muž, který v létě zemřel u plaveckého stadionu. Dokonce se měli i velmi dobře znát. Místním se nechce věřit, že by šlo o pouhou náhodu. Mužovu smrt si nedokážou vysvětlit.

„Slyšel jsem, že měl být v nějaké sektě,“ řekl jeden z místních. „Paní zubařka údajně zavraždila muže, který patřil do jejich sekty, a pak svého manžela,“ dodal jiný člověk z Kutné hory. „Ten muž byl přístupnější alternativním věcem, ale že by byl v rukách nějakých léčitelů nebo šamanů, to fakt nevím,“ uvedl na dotaz CNN Prima NEWS další z místních.

Zda mají vražda v Praze a podezřelé úmrtí muže v Kutné Hoře nějakou spojitost, ukážou až závěry vyšetřování. Ty také vyvrátí, nebo potvrdí spekulace lidí o zmiňované sektě, což ale vzhledem k okolnostem může trvat i několik měsíců.

Tagy: