Smutek zpěváka Sebastiana: Jeho otec podlehl těžké nemoci, synovi zanechal emotivní dopis

Populární český zpěvák Sebastian Navrátil sdílel ve čtvrtek na sociální síti Instagram tragickou zprávu o úmrtí svého otce, který podlehl po dlouhém boji zákeřné nemoci. Jak zpěvák přiznal, v posledních chvílích tatínkova života si stihli promluvit o věcech, které nikdy předtím neprobírali. Zesnulý otec zanechal synovi emotivní dopis. Shodou náhod uplynuly ve čtvrtek dva roky od úmrtí otce Sebastianovy přítelkyně, modelky Andrey Bezděkové.

Sebastian na síti Instagram popsal okamžiky těsně před odchodem svého otce. „Času bylo málo, i když nakonec o trochu víc, než se předpokládalo, ale i tak jsme si stihli říct možná víc než za celý život,“ napsal zpěvák.

ČTĚTE DÁLE: Neštěstí při grilování – Muž z Ankary vzplál během pár sekund, ukazuje video. Tragédii nepřežil

Otec nechal před smrtí Sebastianovi vzkaz. „Nechal mi tu dopis, který když jsem dočetl, zjistil jsem, kolik věcí je těžké říct do očí, kolik křivd v sobě nosíme a co jsem pro něj skutečně znamenal,“ dodal jeden z nejoblíbenějších českých popových interpretů současnosti.

Pro své příznivce sdílel zpěvák důležité poselství: „Některé věci se už prostě vrátit nedají, spoustu chyb nedokážeme už nikdy napravit, byla by ale obrovská škoda se nepokusit alespoň o ty, u kterých tu šanci máme.“

Shodou náhod uplynuly ve čtvrtek 8. srpna právě dva roky od úmrtí otce Sebastianovy partnerky Andrey Bezděkové. O smutném výročí modelka rovněž informovala na svém Instagramu. Modelčin otec Tomáš podlehl těžké nemoci ve věku 57 let, uvedl deník Blesk.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Drogy u Novotného? Policie zasahovala na úřadě v Řeporyjích. Brko pobavilo, smál se starosta

Tagy:
nemoc hudba společnost Instagram celebrity hodnoty Andrea Bezděková Sebastian Navrátil umění a zábava umění, kultura, zábava a média smrt a umírání společenská rubrika