Převlékání za ženu? Jsi frajer, stojí Burešová za Brzobohatým. Kuchařová to od umělců schytala

Ondro, konečně. Já bych tak dlouho mlčet nevydržela. Tímto vyjádřením podpořila hudebníka a herce Ondřeje Brzobohatého kolegyně Eva Burešová. A přidávají se k ní další. Reagují tak na umělcův rozhovor, v němž komentoval šokující tvrzení své exmanželky Taťány Kuchařové v církevní žalobě kvůli rozvodu, již údajně poskytla novinářům. Ve své reakci přiznal, že se rád převléká do různých kostýmů – i ženských, s jeho sexualitou to však nemá nic společného.

„Ondro, konečně. Já už bych tak dlouho mlčet nedokázala. Kolikrát jsem se držela, když jsem něco od této paní četla. Jsi frajer a tvé jméno ti dělá tvá tvrdá práce a to, jaký jsi gentleman. Bohužel občas jsou lidé, kteří své jméno ztratí tím, že ztratí partnera a samotní nic vytvořit nedokážou, tak alespoň špiní. Mám tě ráda a těším se na další koncerty,“ napsala pod příspěvek Eva Burešová.

A připojili se i další, svou podporu vyjádřil například moderátor Libor Bouček. „Na konci rozvodů nejsou vítězové a poražení, ale jen poražení. S tím se nedá dělat nic. Ohlížet se zpět má člověk jen v dobrém, protože svatba byla i jeho svobodné rozhodnutí a jsem přesvědčen, že v každém svazku bylo i to krásné. Ostatní ohlížení je ztráta času. Jak Tě znám, ctil jsi a vážil sis svých žen bez výhrad,“ podotkl.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Brzobohatý o skandálních obviněních Kuchařové: Vysvětlil, proč se převléká za ženu

„Kdokoliv chce z rozvodu odcházet jako vítěz, prokazuje jen nepochopení, vlastní plytkost, mrzkou inteligenci a pořádnou dávku egoismu, se kterou se žije těžko. Ale zakázat se to nedá,“ pokračoval Bouček. Zdůraznil, že Brzobohatého „gentlemanství k jeho partnerkám je k nevydržení“. „Po tvém boku člověk viděl a vidí, jak ve vlastním vztahu musí přidat. Ale ne, je to inspirující a zřídkavé zároveň,“ zmínil Bouček.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Brzobohatý o nejlepším dárku i vzpomínkách na otce:

Neztrácej úroveň

I podle něj Brzobohatý mlčel dlouho. „Asi déle, než bychom zvládli my ostatní, a kromě toho, že tě mám rád, ti přeju, aby se mlčelo i dál. Aby se tímhle vše uzavřelo. Umím si představit s jakou nevolí vznikal ten rozhovor, který vzniknout už musel. Udělat z věci intimní (tedy z církevní žaloby) záležitost veřejnou je hloupě zoufalé a zoufale hloupé,“ dodal Bouček.

Zpěvačka Dara Rolins připsala: „Ondřeji, drž se a buď i nadále tím, kdo neztrácí úroveň.“ Zpěvák Matěj Ruppert uvedl, že naprosto chápe Brzobohatého obranu. „Moji podporu samozřejmě máš. Popravdě jsi světec, že jsi vydržel mlčet tak gentlemansky dlouho. Mám tě rád a jsi skvělý chlap a kamarád,“ zdůraznil. Módní návrhářka Beata Rajská doplnila: „Ondrášku, reakci jsem ti napsala, ale přidávám se k dalším, zůstaň svůj. Karma není zdarma.“

Zprávy zcela opačného charakteru se naopak objevují na instagramovém profilu Kuchařové. Pod posledním příspěvkem ji lidé za údajné zveřejnění církevní žaloby silně kritizují. „Taťáno, mažte si komentáře, jak chcete. Jen to vypovídá o vaší ubohosti. Jste to vy, kdo by měl pravidelně docházet k psychiatrovi a léčit se. Sama jste toxická a úchylná. Tohle totiž zdravý člověk neudělá,“ zdůraznila jedna z uživatelek.

„Nic ubožejšího jsem v českém showbyznysu dlouho neviděla a doufám, že neuvidím. Tahat takové věci na veřejnost? Styďte se. I můj desetiletý syn se chová rozumněji. Buďte šťastná a přestaňte přede všemi ukazovat, že zhrzená žena je horší než peklo a očistec dohromady. Máte na víc, ale tohle chování je teda hodně morálně na dně,“ napsala další. Jiní poukazují na to, že modelka neublížila svému exmanželovi, nýbrž sobě: „Ukázala jste, co jste za člověka.“

Doufal jsem v konec telenovaly

Příspěvek na svém Instagramu sdílel Brzobohatý jako vysvětlení svým sledujícím. „Mnoho z vás, včetně mě, už doufalo, že nekonečná telenovela Kuchařová vs. Brzobohatý je u konce, ale ke škodě nás všech není. Je mi velmi trapně z toho, že zhrzenost a z ní pramenící pomstychtivost mé bývalé ženy, Taťány Kuchařové, došla až do tohoto bodu, kdy Taťána poskytla Blesku kompletní znění církevní žaloby, jejíž obsah měl původně zůstat za zavřenými dveřmi Metropolitního církevního soudu,“ vysvětloval.

V žalobě se například uvádí, že se Brzobohatý rád převléká za ženu. V rozhovoru pro Blesk vysvětlil, že se od dětství pohyboval ve světě kostýmů, líčidel, paruk a jeviště. „Jako děcko jsem se často převlékal za různé postavy z filmů a chodil se pak předvádět rodičům do obýváku. Zkrátka mě tyhle transformace bavily a baví doteď. Jsem velkým fanouškem i Drag Queen. Může to někomu připadat zvláštní nebo divné, ale já se u toho skvěle bavím a náramně odreaguju. Rozhodně to ale nemá vliv na mé duševní zdraví nebo moji sexuální orientaci. Dokonce to se mnou Taťána i občas sdílela,“ vysvětloval.

Přijde mu paradoxní, že to, co Kuchařová chtěla nechat po dobu jejich vztahu tak vehementně pod pokličkou, nyní vytahuje, navíc v tom nejhorším možném světle. „Asi proto, že má pocit, že to teď může společensky zdiskreditovat jen mě a jí se to už netýká. A to je vlastně i odpověď na to, proč a z jakého důvodu se ta žaloba objevila ve vaší redakci,“ doplnil Brzobohatý.

V pondělí dopoledne se k údajnému předání obsahu církevní žaloby novinářům vyjádřila sama modelka. Kuchařová na svém Instagramu nařčení exmanžela rázně odmítla. „Kdybych mu chtěla ublížit, už jsem to mohla dávno udělat. Kdo veřejně rozebírá znění žaloby a intimní podrobnosti, je Ondřej,“ reagovala s tím, že k probíhajícímu řízení se nemůže vyjadřovat.

Tagy: