Snoop Dogg v šoku: Zemřel jeho mladší bratr, pomáhal mu s hudební kariérou

Hudebním průmyslem otřásla smutná zpráva. Bing Worthington, mladší bratr známého rappera Snoop Dogga, zemřel ve věku 44 let. Svému staršímu sourozenci pomáhal s kariérou jako hudební producent. Příčina úmrtí bude známá až po výsledcích pitvy. Rapper sdílel smutnou zprávu se svými příznivci na Instagramu. Píše o tom web Sky News.

„Dokud se znovu nepotkáme,“ stojí v jednom z příspěvků, v nichž se známý rapper emotivně loučí se svým bratrem. Na svém Instagramu rovněž zveřejnil i rodinné fotografie, na nichž je zachycena i jejich matka.

Hudebník na svém účtu rovněž napsal, že jeho bratr dokázal vždy rozesmát své okolí a nikdy nezkazil žádnou legraci, připomíná web Sky News. Důvod smrti Worthingtona je zatím neznámý.

ČTĚTE TAKÉ: Svět filmu pláče: Marcel Nemec urputný boj s rakovinou prohrál. Před smrtí měl dvě přání

„Bude jasno až po výsledcích toxikologické a pitevní zprávy,“ uvedl v reakci na dotaz webu NBC News šerif Frank Gonzales z úřadu v Orange County. Právě v Kalifornii Worthington žil.

Bing Worthington podle úřadu šerifa zemřel již ve čtvrtek, smutnou zprávu ovšem Snoop Dogg sdělil na Instagramu až v pátek. Mladšího sourozence si najal jako hudebního producenta a přizval ho k spolupráci na zásadních projektech svého nakladatelství.

Na rappera si v těžké chvíli vzpomněl herec a zpěvák Tyrese Gibson. „Je mi líto, že se něco takového stalo. V modlitbách lásky a světla jsem s tebou a tvou rodinou,“ cituje web Sky News kolegu z hudební scény. Soustrast vyjádřila i zpěvačka Tamar Braxtonová. „Je mi líto všech nečekaných ztrát bratrů,“ uvedla.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Americké fanoušky překvapila spektakulární akce Super Bowl

Tagy: