Šokující odhalení herečky Bernáškové: S manželem už nejsme spolu, chodíme ale na pivo

Herečka a spisovatelka Jana Bernášková oznámila, že se s manželem Rudolfem Merknerem rozešli. Po patnácti společných letech a dlouhém zvažování prý dospěli k závěru, že jejich vztah už dosáhl svého vrcholu. Bernášková to oznámila v příspěvku na Instagramu a zdůraznila, že i když už nejsou romantickými partnery, zůstávají blízkými přáteli a rodiči svých dětí.

V Instagramovém příspěvku herečka vysvětlila, že jejich vztah se „naplnil až po okraj“ a že oba nyní cítí potřebu zaměřit se na nové výzvy. „Tak jak přicházejí nové lásky, nové začátky, tak přicházejí i konce. A my dva jsme se domluvili na konci našeho vztahu,“ uvedla Bernášková. Popsala, že jejich společná cesta byla plná lásky, zážitků, smíchu a růstu. Rozhodnutí o rozchodu proto vnímají jako přirozený krok, který jim umožní se dále rozvíjet.

Herečka ve svém prohlášení také poznamenala, že za rozchodem nestojí žádné drama nebo konflikty. „Důvod rozchodu není nikdo druhý, třetí, pátý ani desátý. Ani jiné trable,“ napsala. Rozchod byl podle ní klidný a přátelský, a právě proto se oba rozhodli oznámit tuto změnu až nyní, kdy už uplynul určitý čas.

ČTĚTE TAKÉ: Autor hitu Nonstop vzpomíná na éru Muchové a Horňáka. Proč skončil v TOP 09?

I přes konec manželství zůstává pro Bernáškovou a Merknera prioritou péče o děti. Společně vychovávají jedenáctiletého syna Theodora a osmnáctiletou Justýnu, dceru Bernáškové z předchozího vztahu. Herečka ujistila, že oba budou i nadále zapojeni do života svých dětí a budou se podporovat navzájem. „Jsme rodiče našich dětí a přátelé, spřízněné duše, které se nikdy neopustí,“ zdůraznila.

Herečka se ve svém příspěvku také snažila zmírnit případné obavy. Uvedla, že jejich vztah se pouze transformoval. „Přišel čas, kdy se naše romantická láska přetvořila do hlubokého přátelství, a tím vždycky zůstane,“ sdělila s tím, že i nadále spolu bez problémů chodí „na pivo nebo večeři“.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Kollera ve skupině Lucie nahradí Viktor Dyk. Sen, o kterém se mi ani nezdálo, komentoval

Tagy: