Šokující záběry z Modřan: Dětský gang držel chlapci pistoli u hlavy. Nechyběl kopanec do zad

Po internetu koluje velmi znepokojivé video, které má pocházet z pražských Modřan. Děti si prý mezi sebou vyřizují účty s plynovou pistolí nebo její atrapou. Z některých komentářů dokonce vyplývá, že v Modřanech zuří „válka dětských gangů“. Z informací Krimi zpráv vyplývá, že se obsahem zmíněného videa zabývají kriminalisté, kteří pátrají po hlavních aktérech.

Na krátkém videu je zachycen jeden z útočníků, který mířil pistolí na svého vrstevníka, zatímco jeho kumpáni vystrašenému chlapci nařizovali, co má dělat. Zároveň mu sprostě nadávali. Jeden z členů dětského gangu později napadeného vší silou kopl do zad.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Když se láska změní v nenávist. Vrahů mezi milenci mi bylo až líto, říká elitní kriminalista

Policie potvrdila Krimi zprávám, že se šokujícím videem již zabývá. Podle informací webu Expres.cz se věk výtržníků pohybuje v rozmezí 14 až 17 let. „Jsou mezi nimi děti z výchovného ústavu. Přidaly se ale také normální děti,“ uvedl nejmenovaný zdroj.

Web Expres.cz upozornil, že v posledních dnech po sociálních sítích koluje i další video související s výtržnictvím mladistvích v pražských Modřanech. Obětí měl být tentokrát mladík, který v minulosti v tamních ulicích řádil s plynovou pistolí. Na autobusové zastávce ho měli zbít členové konkurenčního gangu.

„Kluk, kterého zbili na zastávce, byl kápo gangu. To on držel (předtím) zbraň. Mlátil ho zase šéf jiné skupinky. Je to zamotané, válčí teď mezi sebou,“ dodal zdroj Expresu.

Tagy: