Exkluzivní rozhovor se Ztraceným: Poprvé o svatbě i koncertech. Co ho nejvíc dojalo?

Marek Ztracený třikrát vyprodal Eden.

Exkluzivní rozhovor s Markem Ztraceným o svatbě i koncertech

Na koncerty Marka Ztraceného do Edenu dorazilo přes sto tisíc fanoušků, fotbalový stadion vyprodal hned třikrát. Své příznivce potěšil nejen pestrým výběrem hostů, ale také svatebním videem či vystoupením se synem. Na velkoplošné obrazovce se pak objevila také Hana Zagorová. Ztracený exkluzivně pro pořad Showtime popsal, co ho dojalo, a také vysvětlil, proč si od koncertování chce dát chvíli pauzu.

„Celkově to bylo mnohem lepší, než jsem si to celý život představoval. Emoce byly silné, cítil jsem hroznou energii. To, co se dělo v Edenu, se nedá popsat. Nejde o to, kolik lidí přijde, ale kolik odchází spokojených po koncertu a chce přijít znova,“ popsal Ztracený.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Trávníček vysvětlil svůj odchod z veřejného života. Ostře se pustil do „mediálních teroristů“

Na koncertu zazněly také písně Hany Zagorové, která zemřela loni v srpnu. „Je to jeden z bodů, který mě na koncertu nejvíc bavil a nejvíc dojal. Hanka o Edenu věděla a mrzí mě, že u toho nemohla být,“ uvedl zpěvák s tím, že by si neodpustil, kdyby na ni nevzpomněl. „Doufám, že to viděla,“ dodal dojatě.

Do Edenu dorazila také zpěvačka Marta Jandová. „S Martou nikdy nevíš, co se stane. Vždycky je to spontánní. Marta je živá a v tom si hrozně rozumíme,“ líčil zpěvák. Dalším z hostů byl herec Karel Roden. „Hodně to pro mě znamená, protože vím, že nechodí před 32 tisíc lidí někoho pozdravit, ale tady to udělal,“ řekl Ztracený.

Na koncertě Ztracený vystoupil i se svým dvanáctiletým synem, který hrál na bicí. „Je to hrozně emotivní. Zahrál to neuvěřitelně. Ve 12 letech přijít na svůj první koncert v životě, jsem na něj strašně pyšný,“ řekl Ztracený. Dodal, že v jednu chvíli se na svého syna otočil a viděl, jak mrká na holky v první řadě.

Jedním z důvodů, proč chtěl Ztracený pozastavit vystupování, byl právě jeho syn. „Uvědomil jsem si, že to hrozně letí. Synovi je 12 let a zbývají mi tak dva až tři roky, kdy tátu ještě bude chtít, než vyrazí do světa za ženskýma, což mu schvaluju,“ sdělil Ztracený s úsměvem. „Koncertovat můžu v 60, ale tohle je pro mě důležitější. Nevím, jak dlouho to bude trvat, ale potom se budou dít věci,“ slíbil fanouškům zpěvák.

V Edenu Ztracený zmínil stadion Wembley. „Není to až tak nereálné. Potřebuju mít nějaký cíl. Když si představím, že na fotbal jede 50 tisíc Čechů, tak proč nevyprodat nejslavnější stadion světa a nezbořit Anglii?“ uvedl Ztracený.

Během koncertu fanouškům na velkoplošné obrazovce také ukázal, že se oženil se svou dlouholetou partnerkou Marcelou. Podrobnosti ale sdělit nechtěl. „Je to uzavření jednoho příběhu. Slíbil jsem sobě, Marcele i ostatním v kapele, že k tomu nic neřeknu, protože nechceme, aby to hodilo stín na náš koncert,“ řekl Zpěvák s tím, že je šťastný, že má takovou rodinu. „Jsem rád, že jsme všichni ,Ztracený‘,“ dodal.

Tagy: