Tajná svatba zpěváka Peroutky: Vzal si partnera Dominika, luxusní obřad hlídala ochranka

Zpěvák Milan Peroutka se oženil.

Milan Peroutka se oženil

Zpěvák Milan Peroutka uzavřel registrované partnerství s přítelem Dominikem, se kterým chodí už několik měsíců, odhalil deník Blesk. Obřad podle informací Showtime proběhl v sobotu v Chateau Mcely.

Partner zpěváka Milana Peroutky Dominik pracuje v médiích a pochází ze zámožné rodiny, napsal. Sám Peroutka o svém soukromí poslední dobou příliš nemluvil, pro Showtime ale nedávno přiznal nový vztah.

ČTĚTE TAKÉ: Peroutka oslavil Kristova léta. Pochlubil se novým přírůstkem do rodiny

„Jsem a zaklepu to,“ odpověděl na otázku, zda je šťastný. „Mám pocit, že to člověk vyřkne a pak se modlí. Ale teď už půl roku jsem, tak to je dobré, ne?“ ptal se v únoru s úsměvem. Tehdy byl s partnerem právě zmíněný půlrok. Další podrobnosti ale nesvěřil.

„Já to vážně nechci zakřiknout. Chci být otevřený k fanouškům a ke všem, ale stále si říkám, že největší síla těchto věcí je, když o nich víš jen ty,“ vysvětloval zpěvák. O to větším překvapením je jeho svatba. Peroutka se navíc v minulosti objevoval po boku žen. Chodil například se zpěvačkou Michaelou Tomešovou.

Tajná svatba byla podle webu Blesk plná romantiky a také luxusu. Proběhla v pětihvězdičkovém historickém hotelu Chateau Mcely na Nymbursku a kvůli hvězdným hostům celý areál hlídala ochranka.

Tagy: