Zvrat po bitce Soukupa s Dopitou? Byla to léčka, tvrdí podnikatel. Vysvětlil své četné rány

Jaromír Soukup po potyčce s Mirkem Dopitou

Jaromír Soukup po potyčce s Miroslavem Dopitou

Podnikatel Jaromír Soukup se během konfliktu s Miroslavem Dopitou podle svých slov záměrně nebránil. Uvedl to pro web Blesk.cz s tím, že chtěl předejít eskalaci situace kvůli ochraně své dcery, kterou má ve střídavé péči s Agátou Hanychovou. Podle Soukupa šlo o past s cílem ho o dceru připravit.

Jaromír Soukup trvá na tom, že v pondělní potyčce s Mirkem Dopitou vědomě nekladl odpor. „Věděl jsem okamžitě, že jsem naletěl nastražené léčce, která mě má připravit o dceru,“ uvedl pro web Blesk.cz.

ČTĚTE TAKÉ: Příčina hospitalizace Bohdalové odhalena: Jde o nepříjemnou bakterii z nedodělaného masa

Dceru Rozárku, kterou má s Dopitovou manželkou Agátou Hanychovou, má totiž ve střídavé péči. „Proto jsem to okamžitě vyhodnotil tak, že mu nesmím ublížit, a bránil jsem se jen minimálně,“ dodal.

Následky střetu byly pro Soukupa výrazné – jeho obličej je pokryt modřinami, utrpěl tržné rány, na ruce má naštípnutou kost a musel podstoupit více vyšetření v nemocnici, kde strávil několik hodin. Dopita vyvázl téměř bez zranění, měl pouze několik škrábanců a údajně také kousanec na ruce. Soukup se proto stal terčem posměšků na sociálních sítích, kde někteří zpochybňovali jeho boxerské schopnosti.

Celý případ nyní vyšetřuje policie, která bude muset rozklíčovat, co vedlo k násilnému incidentu mezi oběma muži. Každá ze stran má totiž svoji vlastní verzi toho, jak k potyčce došlo. „Byl jsem napaden Dopitou,“ uvedl Soukup ve svém prohlášení pro CNN Prima NEWS. Hanychová však celou věc dementovala s tím, že to byla její rodina, která byla napadena. „Mirek nás jen bránil,“ uvedla v prohlášení na Instagramu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Mirai Navrátil je po napadení zpátky na pódiu. Vystoupil u Kozuba, nechyběl černý humor

Tagy:
Instagram dcera lifestyle Miroslav Dopita Jaromír Soukup střídavá péče Agáta Hanychová Blesk násilí Showtime trestná činnost, právo a spravedlnost společenská rubrika soud rodičovství