Soukup byl celý od krve, prozradil detaily z nemocnice svědek. Jeho přítelkyně ztropila scénu

Jaromír Soukup po potyčce s Mirkem Dopitou

Jaromír Soukup po potyčce s Miroslavem Dopitou

Pětapadesátiletý podnikatel Jaromír Soukup skončil po potyčce s manželem Agáty Hanychové, Mirkem Dopitou, v nemocnici s vážnými zraněními. Svědek, který se v té době nacházel na místě, pro web Blesk.cz popsal, že Soukup byl celý od krve a zpočátku vůbec nebylo poznat, o koho se jedná. Jeho přítelkyně Eva Feuereislová měla na pohotovosti navíc předvádět hysterické scény.

Po bitce, která vypukla v domě Agáty Hanychové, byli oba zranění muži převezeni do nemocnice. Podle očitého svědka byl Soukup ve velmi špatném stavu. „Čtyři policisté přivezli pana Soukupa na vozíku totálně zakrváceného. Byl úplně k nepoznání! Že jde o něj, nám došlo vlastně až poté, co ho volali do ordinace jménem,“ popsal svědek pro web Blesk.cz.

ČTĚTE TAKÉ: Ošetřující lékař o zdravotním stavu Bohdalové. Neotrávil ji botulotoxin, jde o raritní infekci

Soukup měl výrazné zranění na obličeji. „Byl úplně mimo, měl brutálně oteklé fialové oko a zakrvácenou ruku,“ dodal svědek, který viděl, jak ho lékaři okamžitě přijali na urgentní příjem.

Přítelkyně předvedla hysterickou scénu

Zhruba půl hodiny po převozu dorazila podle svědka do nemocnice i Soukupova přítelkyně Eva Feuereislová. „Začala tam hulákat na celé kolo, že potřebuje vědět, kde je, a hlasitě bušila na dveře ordinace,“ popsal dramatickou situaci.

Lékaři a Soukupův syn Lukáš se ji prý snažili marně usměrnit. „Dělala strašné drama, do telefonu nadávala na Dopitu, pak volala i právníkovi, kterému popisovala, že to není poprvé, co měl Soukup s Dopitou problémy. Tvrdila, že se to sčítá a že stoprocentně budou podávat žalobu,“ dodal svědek.

Soukup měl vážně poraněnou hlavu

Lékaři měli obavy, že by Soukup mohl utrpět vážná vnitřní zranění hlavy, a proto jej okamžitě poslali na CT vyšetření. „Doktoři říkali, že mají pocit, že může mít vnitřní poranění v hlavě, a je třeba zkontrolovat, jestli tam něco neteče,“ poznamenal svědek.

Z vyšetření nakonec vyplynulo, že Soukup má dva zlomené prsty na levé ruce, avšak podezření na zlomenou čelist se nepotvrdilo.

Celý případ nyní vyšetřuje policie, která bude muset rozklíčovat, co vedlo k násilnému incidentu mezi oběma muži. Každá ze stran má totiž svoji vlastní verzi toho, jak k potyčce došlo. „Byl jsem napaden Dopitou,“ uvedl Soukup ve svém prohlášení pro CNN Prima NEWS. Hanychová však celou věc dementovala s tím, že to byla její rodina, která byla napadena. „Mirek nás jen bránil,“ uvedla v prohlášení na Instagramu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Mirai Navrátil je po napadení zpátky na pódiu. Vystoupil u Kozuba, nechyběl černý humor

Tagy: