CNN Prima News Lifestyle Komerční sdělení

S Pumou a CNN Prima NEWS na fotbal do Německa. Soutěžte o lístky na zápasy české reprezentace

Fotbalový svátek mistrovství Evropy je tu. CNN Prima NEWS a společnost Puma si pro vás připravily soutěž o 3x2 lístky na zápasy českého celku proti Portugalsku, Gruzii a Turecku. Celkem tedy můžete hrát o 18 vstupenek. Ke každému lístku navíc obdržíte bohatý balíček merche české fotbalové reprezentace. Jak se zapojit do hry?

CNN Prima NEWS si ve spolupráci s Pumou připravila pro své diváky a čtenáře jedinečnou soutěž. Vyhrát můžete 3x2 lístky na zápas mezi Českem a Portugalskem. Výherci navíc ke každému lístku obdrží speciální balíček merche české reprezentace.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Těším se na Mbappého, uvedl exkluzivně brankář Petr Čech. Češi podle něj šanci mají

Jeho součástí je fotbalový dres, kšiltovka a vak. Tři šťastní z vás se tak společně s Primou a Pumou podívají na fotbalové mistrovství Evropy. Jaké podmínky musí zájemce splnit?

K zařazení do slosování stačí, abyste sledovali profily CNN Prima NEWS a Fotbalovou 11 na Instagramu. Do komentářů v příspěvku výše označte dva kamarády, poté si post přesdílejte do svých stories a nezapomeňte v nich také označit účet CNN Prima NEWS.

V příštích dnech si budete moci znovu zasoutěžit o lístky na další zápasy českého týmu. Máme pro vás celkem 18 vstupenek. Pro více informací sledujte na Instagramu účet CNN Prima NEWS.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Největším adeptem na zlato na EURU 24 je Anglie. Jak jsou na tom Češi?

Tagy: