Kvízová soutěž

Soutěžte se Showtimem o 2 celosezonní vstupenky do Farmaparku Soběhrdy a navíc i o akci se seriálem Zoo a koncertem Evy Burešové

Říká vám něco dromedár, watusi, emu nebo třeba vodní buvol? Že ne? To nevadí, díky dnešní výhře se o každém jmenovaném zvířeti něco dozvíte, a co více… můžete některé z nich i nakrmit! Showtime si připravil soutěž, ve které na 3 z vás čekají 2 celosezonní vstupenky do rodinného zábavního areálu Farmapark Soběhrdy, plného atrakcí, zvířátek i dobrého jídla. Jako bonus vás také čeká vstup na speciální víkendovou akci se seriálem Zoo a koncertem Evy Burešové. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu toho štěstí!

Sdílejte soutěž Facebook Twitter

Soutěž byla ukončena. Vítězům gratulujeme!

Výherci 2 celosezonních vstupenek do Farmaparku Soběhrdy jsou: Karolína Poliaková, Eva Krákorová, Anna Peťulová.

Výherci 2 vstupenek na víkendovou akci se seriálem Zoo a koncertem Evy Burešové jsou: Lucie Suchá, Marek Zavadil, Miloš Tomek.

O co jsme hráli?

  1. 2 celosezonní vstupenky do Farmaparku Soběhrdy a vstup na víkendovou akci se seriálem Zoo a koncertem Evy Burešové
  2. 2 celosezonní vstupenky do Farmaparku Soběhrdy a vstup na víkendovou akci se seriálem Zoo a koncertem Evy Burešové
  3. 2 celosezonní vstupenky do Farmaparku Soběhrdy a vstup na víkendovou akci se seriálem Zoo a koncertem Evy Burešové

Žádáme vás o dodržení pravidel vydaných společností FTV Prima spol. s r.o. Pravidla týkající se soutěže najdete ZDE. SOUTĚŽ BUDE VYHLÁŠENA NA TÉTO STRÁNCE.

"Odesláním odpovědi a vyplněním údajů souhlasím se zasíláním novinek (e-mailem) o pořadech, akcích, produktech a službách televize Prima a jejich smluvních partnerů včetně obchodních sdělení partnerů týkajících se dané kampaně. Neuniknou mi tak ty nejsledovanější videa nebo populární články – a když mě to přestane bavit, jednoduše zasílání těchto aktualit zruším."