Traktor v Letenském tunelu boural s dvěma vozy. Policie předpokládá, že jel v protisměru

Netradiční dopravní nehodu musely během čtvrtečních protestů zemědělců v Praze řešit složky integrovaného záchranného systému. V Letenském tunelu se srazil v protisměru jedoucí traktor s osobním vozem. Do vozidla následně vrazilo zezadu ještě jiné auto. O nehodě informovali na sociální síti X pražští hasiči a dodali, že se havárie obešla bez zranění. Mluvčí pražských policistů Jan Rybanský redakci CNN Prima NEWS potvrdil, že událost se obešla bez zranění.

„V Letenském tunelu zasahujeme u nehody traktoru a osobního auta. Událost se obešla bez zranění,“ uvedli hasiči v příspěvku.

ČTĚTE TAKÉ: Jeho srdce bylo ihned rozdrceno. Zoufalá matka 19letého Pavla popsala detaily pádu letadla

Následně doplnili, že po zdokumentování vozidlo vyprostí. Z fotek je patrné, že na voze zemědělské techniky se nacházela česká vlaječka. Nejspíše se tedy jednalo o řidiče, který se měl účastnit čtvrtečního protestu zemědělců.

K nehodě došlo po jedné hodině odpoledne. „Z prvotních informací vyplývalo, že traktor jel v protisměru. Při nehodě se nikdo nezranil, nepotvrdila se ani přítomnost alkoholu v krvi u aktérů nehody,“ sdělil redakci CNN Prima NEWS Rybanský. Tunel je uzavřen.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Tragická nehoda v Praze: Chodkyni odmrštila tramvaj pod auto, žena na místě zemřela

Tagy: