Snad se svět uzdraví. Šťastný rok popřály Bílá či Zagorová, Vémola radí s předsevzetím

Zpěvačka Hana Zagorová společně s manželem a pěvcem Štefanem Margitou přejí šťastný nový rok.

Co přejí hvězdy veřejnosti do Nového roku?

S přáními šťastného nového roku přispěchala řada českých umělců a celebrit. Mezi ně patří například zpěvačka Hana Zagorová s manželem a pěvcem Štefanem Margitou, jejich kolegyně Lucie Bílá či MMA zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola. Co lidem vzkazují?

Jednoduchý a jasný vzkaz svým fanouškům zaslali Hana Zagorová se Štefanem Margitou. „Krásný zdravý nový rok vám přejeme,“ napsali manželé. Zagorová v uplynulém roce trpěla zdravotními problémy spjatými s onemocněním COVID-19.

„Patřím k těm, co se na Nový rok těší a s radostí mává tomu předchozímu… 22 bylo vždy mé šťastné číslo a toho hodlám náležitě využít…,“ napsala k příchodu nového roku další slavná zpěvačka Lucie Bílá. Ta si podle svých slov přeje, aby se „svět uzdravil“.

„I když jsem v okruhu skvělých přátel, přece jen mě přepadá melancholie a touha bilancovat. Ale dnes ne. Dnes se chci radovat. Žít. Krásného Silvestra, šťastný konec roku a krásnější počátek toho nového,“ vzkázala Čechům bývalá první dáma Dagmar Havlová a radí lidem, aby se radovali z malých věcí, protože to „pomáhá překonávat ty větší“.

S přáním úspěšného roku 2022 přišel i zápasník MMA Karlos Vémola přezdívaný „Terminátor“. „Všem vám přeji úspěšný rok 2022, hodně štěstí a hlavně zdraví, který všichni v téhle zvláštní době potřebujeme nejvíc,“ napsal Vémola na Instagram. Kromě toho ale lidem radí, aby si novoroční předsevzetí nedávali pouze na jedinou věc. „Pokud plánujete nějaký novoroční předsevzetí, nesměřujte to na jednu věc. Snažme se být v novém roce lepší ve všem a ne jen v jedné věci,“ dodal známý bijec.

Přidala se i jeho partnerka Lela Ceterová, která Vémolovi nedávno porodila druhého společného potomka – syna Rockyho. „Hlavně ať jste zdraví a šťastní se svými rodinami. Přece právě to je nejvíc,“ napsala na sociání sítě Vémolova slovenská přítelkyně.

Přání do nového roku přidal i slavný šéfkuchař a podnikatel Zdeněk Pohlreich, který proslul i na televizních obrazovkách díky pořadu Ano, šéfe! „Přátelé, neztrácejte optimismus v žádném roce, ani v tom příštím 2022. Hodně zdraví a děkujeme za Vaši přízeň,“ napsal restauratér.

Tagy: