Statný fešák Bruno ze spolku Psí senioři v nouzi hledá domov

Je to statný pes.

Bruno ze spolku Psí senioři v nouzi hledá domov

Starší psi obecně vždy hledají domov hůř než ti mladší, proto vznikl spolek Psí senioři v nouzi. Pomáhá nejen hledat nové domovy starším pejskům, ale také jim poskytuje domácí prostředí, aby na „stará kolena“ neleželi za mřížemi útulku. My jsme spolek s naší kamerou navštívili a natočili medailonek o Brunovi, který hledá domov už dva dlouhé roky.

Hledáme domov Brunovi. Nevíme, co se stalo, ale ocitl se na ulici, odkud putoval do útulku. Měsíce plynuly a nikdo ho nechtěl. Smutně seděl v kotci, čekal. Čekal dva roky. Vedoucí útulku, které jeho osud nebyl lhostejný, kontaktovala spolek Psí senioři v nouzi s prosbou o dočasnou péči, kde má prý alespoň nějakou šanci najít domov.

Je to větší a starší pes, přesně takový, který v útulcích zůstává déle, ale má stejné sny jako roztomilá štěňata –⁠ dávat lásku svým pánům a cítit se někde doma. Je to hodný, pohodový, klidný, rozvážný pes. Doma se chová krásně, nic neničí, neštěká, hygienické návyky dodržuje. Rád se pomazlí, dá pac, ukáže bříško. Umí i několik povelů. Miluje jízdu autem, kam si i sám nastupuje. Na vodítku chodí vzorně, jen zprvu radostí trošku táhne.

Procházky má rád, ale stačí mu i zahrádka. Manipulaci snese, ale když ho bolelo ucho (prodělal zánět), pan veterinář se mu nelíbil. Je na uši proto trochu háklivější. Může i k rozumným psům, nicméně je třeba osobně vyzkoušet, zda si padnou do noty.

Domov hledám pouze uvnitř, v domku nebo v bytě. Jsem kastrovaný, očkovaný, čipovaný a krev, srdíčko i sono vyšetření mám v pořádku.

Kontakt:

Psí senioři v nouzi

Chrást u Prahy, okres Nymburk

Telefonní kontakt: 776 666 258, od pondělí do soboty v čase 10–19 hodin. Neposílejte SMS.

Moc děkujeme partnerovi pořadu společnosti Hecht.cz, díky kterému jsme mohli spolku věnovat skoro sto kilo krmiva Prominent.

Tagy: