Štíbrová se tajně vdala. Stihli jsme to, vzkázala fanouškům měsíc před porodem

Herečka Nikol Štíbrová překvapila fanoušky, když v sobotu na svém Instagramu sdílela novomanželskou fotku. Stihla se vdát těsně před porodem. Po ročním vztahu si vzala dlouholetého kamaráda, manažera známé cukrárny Petra Leitgeba.

O zásnubách i těhotenství česká herečka a blogerka fanoušky na sociálních sítích řádně informovala. Samotný svatební den si ale nechala jen pro sebe a své blízké. „Stihli jsme to. Mr. & Mrs. Leitgeb,“ vzkázala jen sledujícím v sobotu dopoledne na Instagramu.

V komentářích pod fotkou Štíbrové ve svatebních šatech a při novomanželském polibku již stihl vyjádřit gratulace tisíce lidí, mezi nimi třeba herečka Aňa Geislerová, moderátorka a influencerka Zorka Hejdová nebo biatlonistka Eva Puskarčíková.

Štíbrová je nyní v osmém měsíci těhotenství a čeká chlapečka. Termín porodu má přibližně stejný jako její přítelkyně, zpěvačka Martina Pártlová. Ta v úterý prozradila, že by mohla holčičku porodit už za měsíc.

Těhotenství Štíbrová fanouškům oznámila v prosinci minulého roku, zásnuby potom jen o dva dny později na svém Instagramu sdílel její partner. S manželem se znají už patnáct let, oficiální pár ale tvoří teprve něco přes rok.

Tagy: