Strach o českého rekordmana, nezvěstný je už měsíc. Exmanželka promluvila o jeho problémech

Český skokan na lyžích Antonín Hájek je nezvěstný a pátrá po něm policie. Už měsíc o bývalém olympionikovi nikdo neslyšel a rodina ho marně hledá. Jeho bývalá manželka pro CNN Prima NEWS popsala, co bylo příčinou jeho osobních problémů, které možná vedly k jeho zmizení.

Stanovil nový národní rekord, reprezentoval Českou republiku na dvou olympiádách. V osobním životě si to však Antonín Hájek zavařil. Na letošních olympijských hrách v Pekingu ještě trénoval ženskou reprezentaci, pak se ale provalil jeho vztah s jednou ze závodnic a rozpadlo se mu manželství. „Od března, kdy jsem se dozvěděla o jeho nevěře, spolu nežijeme,“ sdělila CNN Prima NEWS bývalá Hájkova manželka Veronika Pánková.

„Poté, co měl poměr se svou svěřenkyní, vlastně s mojí kamarádkou, tak skončil. Dal sám výpověď s tím, že všem tvrdil, že jde pracovat někam jinam. Já jsem podala žádost o rozvod a v září jsme měli rozvodové stání,“ vysvětlila Pánková.

Osobní problémy prý zkoušel řešit s odborníky, pak se přestal ozývat. Že zmizel, zjistila Pánková před měsícem. „Volal mi někdo z jeho rodiny, abych to věděla, že mi možná bude volat kriminálka,“ řekla.

„Pátrání po pohřešované osobě stále probíhá. Informace o jeho pohřešování jsme přijali od jeho rodiny. Muž o sobě doposud nepodal jedinou zprávu. Přijmeme jakékoliv informace, které by vedly k jeho případnému vypátrání,“ uvedla mluvčí libereckých policistů Adéla Fialová.

Hájkovu exmanželku už kriminálka kontaktovala. „Poslali mi fotky, jestli poznávám nějaké místo,“ uvedla Hájková s tím, že poznala místo v Malajsii, kde před čtyřmi lety trávili dovolenou. Zda je Hájek v Asii, ale nikdo neví.

Tagy: