Střelba o půl milionu korun. V CNN Prima Gaming ukážeme, kdo ovládl pražské finále v CS:GO

Letošní boj o titul esportového krále v Counter-Strike: Global Offensive začal tvrdě a nelítostně. V pražské Vodafone PLAYzone Areně se české střelecké elity utkaly o téměř půl milionu korun, výsledek turnaje ale mnohé překvapil. Který tým nakonec zazářil? Nejen o tom je nejnovější epizoda herního pořadu CNN Prima Gaming, který můžete sledovat každé úterý ve 23:40 na CNN Prima NEWS či přímo zde na webu cnnprima.cz. Reprízy pak běží každou sobotu ve 22:40.

Než zamíříme do pražského Chodova, podíváme se do prosluněného Los Angeles. Jeden z nejvýznamnějších a největších herních veletrhů E3 se totiž na poslední chvíli ruší. Akce, která se během pandemie koronaviru těšila velkolepému návratu, tak nakonec vůbec nebude. A kdo ví, jestli se někdy ještě postaví na nohy. Čím byla E3 tak zásadní a proč ji nakonec potkal smutný konec, vysvětlí moderátoři Jan Hrušovský a Michal Kabele.

V druhém tematickém bloku se ale vracíme zpět do Prahy. Ve Vodafone PLAYzone Areně se utkaly čtyři špičkové tuzemské týmy o necelého půl milionu korun – konkrétně mužstva Cryptova, Dynamo Eclot, Sampi a Sinners. Hned první zápasy ukázaly, že jsou síly více než vyrovnané.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pořad CNN Prima Gaming slaví první narozeniny. Podívejte se na výběr nejlepších reportáží

„Otloukánci“ z Cryptova si k překvapení všech vyšlápli na loňského republikového šampiona Sinners, třebaže své šance nakonec proměnili „jen“ v bronz. Na zlatou medaili totiž nakonec dosáhli střelci z pardubického Dynama Eclot a stali se vítězi Tipsport CS:GO Praha.

V tipu na hru se ohřívá horká novinka z předaleké galaxie. Jen před pár dny vyšla dlouho očekávaná akční adventura Star Wars Jedi: Survivor, která opět následuje příběh jednoho z posledních přeživších rytířů Jedi – Cala Kestise. V jeho kůži budou hráči prozkoumávat staronové planety, se světelným mečem v ruce se prosekávat zástupy nepřátel a za pomocí Síly řešit nejednu prekérní situaci. Podle prvních recenzí jde o povedený kousek – na náš verdikt se můžete těšit v květnu.

Herní pořad CNN Prima Gaming můžete sledovat každé úterý ve 23:40 na CNN Prima NEWS či přímo na webu cnnprima.cz, kde najdete také archiv odvysílaných epizod. Reprízy se vysílají každou sobotu ve 22:40.

Tagy: