Šílený útok v McDonaldu: Ženu rozzuřily studené hranolky. Její syn střelil obsluhu do krku

Hranolky z McDonaldu

Vražda kvůli hranolkům v Brooklynu

Kulka do krku kvůli hranolkům? Přesně to se stalo v newyorském Brooklynu. Zákaznice si po telefonu postěžovala synovi, že dostala studenou přílohu a obsluha se jí vysmívá. Syn přišel a pracovníka rychlého občerstvení střelil do krku. Třiadvacetiletý zaměstnanec restaurace teď bojuje v nemocnici o život.

Střelbou skončila hádka ve fastfoodové restauraci McDonald’s v neworském Brooklynu. A důvod? Studené hranolky. Personál restaurace je v šoku. „Je to úplně šílené. Kvůli takové hlouposti,“ podivil se obyvatel Brooklynu, který tento podnik navštěvuje. „Snažil si jen vydělat na život. Je to fakt smutné,“ politovali lidé zraněného pracovníka fastfoodu.

Podle informací webu New York Post vše začalo stížností ženy, která si objednala hranolky. Byly prý studené, obsluha jí ale údajně vyměnila jen dvě nahoře a pak se jí vysmála. Zavolala tedy synovi, ať to vyřeší.

Udělal jsem, co jsem musel

„Moje děti sem chodí, i já jsem sem chodil. Je vidět, že tohle město je v pořádné krizi,“ komentoval incident další Američan. „Moje dcera také pracovala ve fastfoodu, je jí sedmnáct. Vyděsilo mě to. Jasně, můžete si stěžovat na objednávku, ale někoho kvůli tomu zastřelit,“ podivili se další.

Třiadvacetiletého pracovníka restaurace převezli zachranáři do nemocnice, kde nyní bojuje o život. Dvacetiletý Michael Morgan byl obviněn z pokusu o vraždu. Hrozí mu mnohaleté vězení.

Matce měl syn po střelbě říct, že jen udělal, co musel.

Tagy: