Střet Kincla s Vémolou se blíží. Sledujte speciální vysílání k MMA bitvě roku

Již v sobotu se v pražské O2 aréně uskuteční odvetný duel MMA bojovníků Karlose Vémoly a Patrika Kincla. Druhý jmenovaný bude obhajovat titul šampiona organizace Oktagon ve střední váze. CNN Prima NEWS nabídne před velkým zápasem dlouholetých rivalů speciální pětidílný pořad s názvem Vémola vs. Kincl: Cesta za titulem. Sledovat jej můžete od pondělí do pátku, a to vždy od 20:15 na CNN Prima NEWS.

Vysíláním bude provázet moderátor Tomáš Vzorek, který je mimo jiné bronzovým medailistou z mistrovství světa v thajském boxu, a bývalý MMA zápasník Pavel Salčák. Do studia CNN Prima NEWS za nimi dorazí hned několik zajímavých hostů.

Program:

  • 15. 5. – David Kozma (zápasník MMA, šestinásobný šampion Oktagonu)
  • 16. 5. – Matěj Kuzník (zápasník MMA)
  • 17. 5. – Daniel Škvor (zápasník MMA)
  • 18. 5. – Pavel Touš (rozhodčí a manažer zápasníků MMA)
  • 19. 5. – Pavol Neruda (spolumajitel Oktagonu)

Vémola a Kincl měli spolu první souboj v roce 2018. Fight skončil na body ve prospěch Terminátora. Vémola, který jako první Čech zápasil v prestižní UFC, očekává podobný průběh jako před pěti lety i v nadcházejícím střetu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Karlos Vémola: Lela si se mnou prochází hroznými věcmi. Za úspěchy mužů stojí silné ženy

Sebevědomí ale neschází ani Kinclovi. „Jsem na tom lépe než výborně. Moje ruka je silnější a rychlejší než kdy dřív. Skoro tomu nemůžu věřit. Těším se, až ji vypustím. Jdu si pro vítězství. Doufám, že bude vydřené,“ řekl fighter ve společném diskusním duelu s Vémolou, k němuž došlo začátkem května ve studiu CNN Prima NEWS.

Tagy:
CNN Prima NEWS MMA Karlos Vémola sport Patrik Kincl Vémola vs. Kincl: Cesta za titulem