Svatba se málem proměnila v masakr. Vypadněte, křičel na hosty majitel objektu se zbraní v ruce

Svatba, která málem skončila střelbou. Tento děsivý zážitek zažili svatebčané na Floridě, když majitel areálu na tančící dav vytáhl zbraň. Chtěl totiž, aby veselku okamžitě ukončili, a to i přesto, že podle nájemní smlouvy měli ještě asi 30 minut nárok na využívání objektu.

„Vypadněte! Vypadněte!“ řval na svatebčany majitel objektu ve floridském Southwest Ranches, kde se významný den odehrával. Hosty dokonce ohrožoval zbraní. „Představte si, že jste se akorát oženil a první čin v roli manžela je položit život za vaši manželku. A to kvůli nějakému bláznovi, který kolem sebe mává zbraní. Takhle nechcete zakončit svoji svatbu,“ popsal svědek ženicha Edward Faria.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Detaily hrůzné nehody kamarádů. Dívka marně volala o pomoc, zemřel i syn ligového fotbalisty

Humbuk spustil provozní areálu Christian Sergio Rafart, když na svatebčany krátce před jedenáctou večer začal křičet, aby opustili objekt. Podle smlouvy přitom měli povoleno v sále být až do půl dvanácté. „Stáhl jsem hlasitost a řekl jsem mu, že to je poslední písnička. I přesto ke mně přiběhl a bouchl mi do mixážního pultu, abych ho vypnul. Pak to chtěl udělat znovu, proto jsem ho odstrčil. Tak mi po celém zařízení vylil pití,“ popsal Jonathan Campos, který byl na svatbě jako dýdžej.

Poté se do celého incidentu zapojil majitel Miguel Rodriguez Albisu se zbraní v ruce. I když majitel nevystřelil, kvůli jeho agresi někteří utrpěli zranění. „Mám pohmožděniny, stejně tak nevěsta. Jednu z družiček dokonce udeřil do obličeje a má modřiny,“ doplnil Campos. Jak majitele Albisua, tak provozního Rafarta policie zatkla a teď čelí několika obviněním. Jedním z nich je ohrožování střelnou zbraní.

Tagy: