Hvězdná herečka Swanková se raduje. Ve 48 letech porodila dvojčata, sdílela dojemný snímek

Americká herečka Hilary Swanková se na Velikonoční pondělí podělila o šťastnou novinu. Porodila dvojčata. Informují o tom britská média. Osmačtyřicetiletá novopečená maminka prozradila, že s manželem Philipem Schneiderem mají chlapečka a holčičku.

Herečka Hilary Swanková, která získala Oscara za filmy Million Dollar Baby a Kluci nepláčou, napsala o radostné události na sociální sítě. Zároveň zveřejnila fotografii, na níž drží novorozená miminka v náručí a dívá se na západ slunce.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jedna z nejoblíbenějších seriálových hereček porodila. Dcera dostala hned několik jmen

„Nebylo to snadné. Ale stálo to za to. Šťastné Velikonoce! Posílám pozdrav z naprostého ráje,“ sdílela příspěvek.

Dvojčata však přišla na svět dřív. V pořadu The Drew Barrymore Show Swanková prozradila, že termín porodu připadal na stejný den, kdy má její zesnulý otec narozeniny, tedy na 16. dubna, připomněl The Mirror.

Swanková oznámila těhotenství loni v říjnu. S podnikatelem Philipem Schneiderem se vzali v roce 2018 a jejich seznámení údajně proběhlo při rande naslepo v listopadu 2016, napsal uvedl web Daily Mail. Prvním manželem Swankové byl herec a režisér Chad Lowe, za nějž se v roce 1997 provdala. Rozvedli se po deseti letech.

Podle webu The Mirror herečka již v roce 2006 sdělila, že by v budoucnu chtěla mít děti. „Je to něco, o čem jsem přemýšlela už jako velmi mladá dívka,“ sdělila. Přání se jí nyní vyplnilo.

Tagy: