Děsivý případ v Humenném. Synové žili se zabalenou mrtvolou svého otce, byl jako mumie

Policisté na Slovensku nalezli tělo muže zabalené v igelitu.

Mrtvé tělo v igelitu

Tělo zabalené do fólie a přelepené lepicí páskou. Takový pohled se naskytl policistovi, který šel ve slovenském městě Humenné zkontrolovat 62letého muže. S mrtvolou v domě žili dva synové zesnulého.

Sousedé jsou zděšeni tím, co se stalo. Mimo kameru TV JOJ řekli, že z bytu byly často slyšet hádky, převážně kvůli finančním problémům. Dvaašedesátiletý muž tam žil se svými dospělými syny. Že se muž již několik týdnů nikomu nehlásí, upozornila podle TV JOJ zaměstnankyně jedné z firem, kde pracoval.

ČTĚTE TAKÉ: Pokus o dvě vraždy a znásilnění ve Varech. Afghánec viní alkohol, trest prověří Nejvyšší soud

Kromě toho byl dlouhou dobu v pracovní neschopnosti a nehlásil se ani u svého lékaře. Policistovi, který přijel do bytu situaci ověřit, otevřeli dveře dva synové. Tvrdili, že otec spí. Policista se ale chtěl ujistit. V bytě pak našel tělo zabalené ve fólii a přelepené lepicí páskou. Údajně vypadalo doslova jako mumie.

„Ve věci je vedeno trestné řízení,“ uvedla prešovská policejní mluvčí Jana Ligdayová. Vše nasvědčuje tomu, že synové žili s mrtvolou několik týdnů. Když je policie odváděla v poutech, tvrdili, že otec zemřel sám a že mu neublížili. Zabalili ho do fólie, aby mu nebyla zima a aby nepáchl.

Příčinu úmrtí má zjistit až nařízená soudní pitva. Podle zdroje TV JOJ synové strávili noc za mřížemi v policejní cele. V jaké fázi se nachází trestní stíhání, policie zatím nezveřejnila. Ani není jasné, jakému obvinění mohou dotyční čelit.

Tagy: