Putin čeká s milenkou dceru, tvrdí zdroj z Kremlu. Vládce přitom tvrdil, že dětí už má dost

Během války na Ukrajině se neustále spekuluje, jak je na tom Vladimir Putin zdravotně. Podle nejnovější zprávy to ale vypadá, že je navzdory různým dohadům i blížící se sedmdesátce pořád „jura“. Britský list Daily Mirror totiž tvrdí, že ruský prezident čeká se svou milenkou Alinou Kabajevovou dítě. S informací přišel účet na sociální síti, který mají tajně spravovat lidé z Kremlu.

Všichni si ty nedávné záběry pamatujeme. Ruský prezident Putin na nich vypadá opuchle, je nepřirozeně skrčený, křečovitě se drží hrany stolu. Během konfliktu na Ukrajině celý svět spekuluje, zda se šéf Kremlu neléčí s rakovinou štítné žlázy nebo s Parkinsonovou chorobou. Řeší se, jestli jej skutečně sužuje nezvladatelný třas, bolest hlavy, demence, jak průběžně tvrdí „zaručená“ svědectví i uniklé záznamy západních zpravodajských služeb.

Právě teď se ale šíří úplně jiná zpráva, která by v případě pravdivosti svědčila spíš o Putinově čipernosti. Britský list Daily Mirror totiž přetisknul informaci ze sociální sítě Telegram, podle níž má ruský prezident se svou milenkou Alinou Kabajevovou očekávat narození potomka.

S novinkou přišel účet General SVR na Telegramu, jenž mají tajně spravovat lidé z Kremlu. Cituje dokonce Putinovu reakci, který 39leté Kabajevové údajně odpověděl: „Dětí už mám dost. A dcer jsem měl dost už dávno.“

Cokoliv z toho se dá jen těžko ověřit, novodobý car o svém soukromí téměř nemluví. Veřejnost ví oficiálně pouze o jeho dvou dcerách z manželství s Ljudmilou Očeretnou – z Marie Voroncovové vyrostla vědkyně, z Jekatěriny Tichonovové tanečnice s překvapivě smělými politickými ambicemi.

Jenže s někdejší olympijskou gymnastkou Kabajevovou měl podle některých zvěstí už i další potomky. O narození jednoho z nich na alpské VIP klinice psala švýcarská média v roce 2015, čtyři roky poté se mluvilo o tom, že první ruský pár přivítal na světě dvojčata. Právě ve Švýcarsku bývalá gymnastka a poslankyně žije.

Tagy: