Tenisový svět truchlí. Zemřel trenér Všetíček, spolupracoval i s Kvitovou nebo Štěpánkem

Kondiční trenér Marek Všetíček, který spolupracoval s tenisovými legendami, jako jsou například Petra Kvitová či Radek Štěpánek, zemřel. Bylo mu teprve 58 let. O odchodu uznávané kapacity informoval web Blesk.

Tenisový kouč Všetíček byl kapacita ve svém oboru. Vedle tenistů Radka Štěpánka a Petry Kvitové spolupracoval s řadou dalších sportovních hvězd. Nyní však web Blesk uveřejnil zprávu, že známý trenér v 58 letech zemřel.

ČTĚTE TAKÉ KOMENTÁŘ: Češi schytali od Slovinců pořádnou facku. Na kanonádu se nedalo koukat

„Případem sebevraždy muže narozeného v roce 1965 se zabýváme od úterního odpoledne. Muž byl nalezen v jednom z domů v Praze 5,“ řekl Blesku policejní mluvčí Jan Daněk. Není však zcela jasné, zda je mezi těmito případy spojitost.

Všetíček pomáhal například i Karolíně Plíškové. „Naskočil jsem do rozjetýho vlaku. Snažíme se to napasovat. Ona potřebuje hrát a musíme ji držet v jiskře,“ řekl před pěti lety novinářům na French Open.

Uznávaný odborník Všetíček začínal s kondicí v tenise jako jeden z prvních v roce 1988 s Karlem Nováčkem, později osmým hráčem světa. Byl po boku světové dvojky a vítěze Australian Open Petra Kordy a poté se spojil i se Štěpánkem.

„Když jsem Ráďu převzal, byl mladý ucho, který si k obědu dalo frankfurtskou polévku s třemi rohlíky a guláš s osmi knedlíky. To jsem koukal. Od té doby se poloamatérská příprava začala měnit v profesionální,“ sdělil Všetíček.

Mohlo vám uniknout: V 58 letech nečekaně zemřel držitel Stanley Cupu Klíma

Tagy: