Siniaková musela s trofejí přes letištní kontrolu. Po Wimbledonu zmínila i vztah s Krejčíkovou

Tenistka Kateřina Siniaková

Návrat Siniakové do Česka

Návrat české wimbledonské hrdinky do Česka. Kateřina Siniaková po vítězství ve čtyřhře na londýnské trávě přiletěla do Prahy. V rozhovoru pro CNN Prima NEWS prozradila, jaké to je cestovat s grandslamovou trofejí, ale promluvila také o vztahu s Barborou Krejčíkovou. S tou Siniaková odehraje debl na pražském turnaji jako přípravu na olympijské hry v Paříži.

Na grandslamovou trofej dostala Siniaková zelenou truhlu. V rozhovoru pro CNN Prima NEWS přiznala, že na letištní kontrole nemusí vše jít tak hladce. „Někde dělají problémy. V Londýně mě kontrolovali. Paní ale věděla, sledovala tenis, takže byla nadšená. Říkala, že jsem jí zlepšila den, že je čest pro ni to vidět, takže bylo příjemné takhle cestovat,“ uvedla tenistka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zemřela hvězda NBA a otec Kobeho Bryanta. Bojoval s rozsáhlou mrtvicí

Součástí Wimbledonu je i slavnostní ukončení. Atmosféra byla podle Siniakové výborná. „Moc jsem si to užila. Ráda se občas slavnostně obléknu. Přece jenom je to něco jiného než být furt ve sportovním. Je to spíš taková tradiční večeře, chvílemi se i nic neděje a je to zdlouhavé, pro nás slečny je to ale super,“ sdělila.

Spousta fanoušků byla zaskočena, když se k nim dostala zpráva, že Siniaková končí jako deblový pár s Barborou Krejčíkovou. Atmosféra mezi nimi je ale prý dobrá. „Nerozešly jsme se ve zlém. Vyříkaly jsme si to a teď se po dlouhé době sejdeme. Těším se na to a doufám, že se nám bude dařit,“ popsala Siniaková, která se s Krejčíkovou představí na pražském turnaji v rámci přípravy na olympijské hry v Paříži.

Ve čtvrtek přijme Krejčíkovou a Siniakovou na Pražském hradě prezident Petr Pavel. Na webu o tom informoval odbor komunikace Kanceláře prezidenta republiky.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vondroušová s Muchovou se oblékly do olympijského. Upozorňují na jeden problém

Tagy: