Tereza Pergnerová se vrací na obrazovky. Pořád věřím na dobré konce, říká moderátorka

Moderátorka Tereza Pergnerová během rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Nová show s Terezou Pergnerovou

Jedna z nejslavnějších českých moderátorek Tereza Pergnerová se brzy objeví na obrazovkách TV Prima v nově připravované reality show, kde největším vítězstvím bude překonání svých vlastních limitů. Ukáže odraz osobnosti člověka. Diváci se s účastníky ztotožní, věří. V rozhovoru pro Showtime CNN Prima NEWS zavzpomínala i na legendární VyVolené.

Nově připravovaná reality show, která poběží na obrazovkách TV Prima, bude zejména o lidských příbězích a mezilidských vztazích. „Nečekejte konfrontační show,“ upřesnila Pergnerová. „Chceme šířit dobré emoce,“ dodala optimisticky s tím, že pořád věří v dobré konce.

ČTĚTE DÁLE: Zpěv Karla Gotta mi dal emoci, kterou jsem potřeboval, říká Vémola po triumfu nad Véghem

Pergnerová si pochvaluje složení účinkujících v připravovaném projektu. „Je možné se s nimi ztotožnit a držet jim palce,“ popsala. Jako zajímavou okolnost spatřuje to, že se v reality show nebude soutěžit o hmotné ceny. „Vítězem bude ten, kdo dokáže ujít nějaký kus cesty. Bavíme se o nějakém osobním vítězství,“ nastínila moderátorka.

S nostalgií zavzpomínala i na dnes již kultovní reality show VyVolení. V době svého prvního vysílání v roce 2005 dokázal pořad oslovit miliony diváků. Dodnes oceňuje profesionalitu celého štábu. Shodou okolností s řadou někdejších parťáků se setkala i při současném projektu. Přiznává, že se celý formát reality show po letech změnil. Základ je však neměnný. „Pokud se umí reality show dělat a nemanipuluje se (zásahem produkce pozn.aut.), tak je to odraz osobnosti člověka,“ míní Pergnerová.

Koncem června legendární moderátorka oslaví padesátiny. Jak se ze svého pohledu změnila za dlouhá léta v šoubyznysu? „Pořád kus té holky v těle dospělé ženy zůstává,“ uvedla. „Pořád mám ráda život,“ uzavřela rodačka z Prahy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Spor Hanychové a Soukupa o dceru skončil. O den dříve padl verdikt i v procesu s Prachařem

Tagy: