Terminátor je v Praze: Schwarzenegger zde točí populární seriál, do ulic si vyrazil na kole

Herec Arnold Schwarzenegger

Schwarzenegger v Praze

Hollywoodská legenda Arnold Schwarzenegger dorazila do Prahy, aby zde natáčela druhou řadu populárního seriálu FUBAR pro Netflix, kde ztvárňuje agenta CIA Luka Brunnera. Fanoušci už svého idola měli šanci potkat v centru města, kde se v doprovodu svých bodyguardů projížděl na kole. Redakce CNN Prima NEWS ho zachytila i v hotelu v centru města.

Během svého pobytu se ubytoval v luxusním hotelu v centru Prahy, kde si užíval výhledu na město. Na nedělní odpoledne si pak naplánoval aktivní program, kdy se s bodyguardy projel na kole pražskými ulicemi. Fanoušci ho zahlédli například ve Štefánikově ulici, kde se na kole pohyboval bez helmy, což vzbudilo ohlasy na sociálních sítích​.

Schwarzenegger už v minulosti na Instagramu přiznal, že si rád užívá jízdu na kole při každé své zahraniční cestě, což označuje za skvělý způsob, jak spojit pohyb, poznání nového města a setkání s fanoušky. To se potvrdilo i v Praze, kde si na projížďku vybral slunné nedělní odpoledne​.

ČTĚTE TAKÉ: Lidé chválí cizince, který zasáhl proti agresorovi v Praze. Incident se dostal i do zahraničí

Praha se během jeho natáčení stane dějištěm několika významných scén seriálu FUBAR a Schwarzenegger zde zůstane ještě několik týdnů, než se přesune na další lokace, informoval již dříve profil The Prague Reporter. Místní filmoví fanoušci i turisté mají velkou šanci, že ho ve městě ještě zahlédnou.

Schwarzenegger u nás natáčel reklamu v Berouně v roce 2015. V Praze to pro něj bude premiéra.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nečekaná svatba herečky Anny Polívkové. Na jihu Itálie řekla „ano“ dlouho utajovanému příteli

Tagy:
film Instagram Arnold Schwarzenegger Beroun celebrity volný čas Praha umění a zábava umění, kultura, zábava a média životní styl a volný čas společenská rubrika