Další trable u prvního páru USA? Melania se vytrhla Trumpovi z ruky, ten ji postrčil

Na konci prezidentské debaty v USA, která se konala v pátek ráno, první dáma Melania Trumpová zřejmě vytrhla ruku z manželova sevření. Na Twitteru se tak strhla lavina spekulací, zda a proč to udělala. Nestalo se to přitom poprvé. S informací přišel web Daily Mail.

Manželky obou kandidátů, Donalda Trumpa i Joea Bidena, se ve čtvrtek 22. října připojily na pódiu ke svým manželům na konci poslední prezidentské debaty před prezidentskými volbami, které proběhnou 3. listopadu.

Zatímco Jill Bidenová přivítala svého manžela vřelým obejmutím, Melania stála vedle Trumpa s rukama podél těla. Nakonec ho chytila za ruku ve chvíli, kdy fotografové začali pořizovat snímky obou párů.

Jakmile se ale Trumpovi otočili, aby odešli z pódia, zdálo se, že Melania vytrhla ruku z manželova sevření. Ten ji pak naštvaně postrčil, zatímco odcházela. O několik hodin později byl pár vyfocen, jak se drží za ruce při svém návratu do Bílého domu.

Poprvé od nákazy společně na veřejnosti

Ani tyto snímky ale nezabránily spekulacím na Twitteru. Jeden z uživatelů například vtipkoval, zda má nemocnice, ve které byl Trump léčen z koronaviru, i manželskou poradnu.

Před debatou byli Trumpovi společně vyfotografováni poprvé od pozitivního testu na COVID-19, který měli před třemi týdny. Jen dva dny před začátkem debaty přitom byla Trumpová nucena náhle zrušit účast na předvolebním mítinku v Pensylvánii, protože stále vykazovala příznaky onemocnění.

První dáma se po svém uzdravení prý cítila každý den lépe, ale měla přetrvávající kašel, a tak se pro jistotu rozhodla nikam necestovat. Místo toho se poprvé objevila až na debatě a měla na sobě černou roušku, která ladila s jejími černými šaty.

Minulý týden Trumpová na oficiálním webu Bílého domu podrobně popsala svůj boj s COVID-19 a informovala, že nakažen byl také jejich nejmladší syn Barron.

„Naštěstí je to silný teenager a nevykazoval žádné příznaky. Svým způsobem jsem byla ráda, že jsme si nemocí prošli všichni tři současně, abychom se o sebe mohli postarat a trávit čas společně. Od té doby měl Barron negativní test,“ napsala.

Tagy: