Rodinné drama v Bratislavě: Mladík měl ubodat svou matku, pak se zabil skokem z 11. patra

Mladík měl ubodat svou matku, poté vyskočil z jedenáctého patra.

Pobodání v Bratislavě

V bratislavské městské části Petržalka došlo k tragédii. Mladý muž tam měl podle policistů ubodat svou matku a následně se zabít skokem z okna panelového domu.

Tragédie se odehrála krátce po 18. hodině v jednom z bytů na Náměstí Hraničářů v Bratislavě. Mezi matkou a synem, kteří spolu pravděpodobně žili, došlo k hádce. Muž poté podle policejní hypotézy vytáhl nůž a ženu ubodal, vyšel do 11. patra bytového domu a skokem ukončil i svůj život.

ČTĚTE TAKÉ: Epileptik v Británii brutálně ubodal otčíma. Měl záchvat a byl mimo, bránila ho u soudu matka

„Okolo čtvrt na sedm jsem přišla a chvíli na to vyskočil,“ popsala svědkyně a jedna z obyvatelek domu. Na místo okamžitě dorazila policie a koroner. Vyšetřovatelé a forenzní technici strávili hodiny zajišťováním stop. Část bytového domu byla po celou dobu oblepena páskou a střežena. „Kdybych se opozdila o čtyři minuty, spadl by na mě. V autě jsem brečela a ještě teď jsem otřesená,“ sdělila místní podle TV JOJ.

„V současné době policisté vyšetřují okolnosti násilného trestného činu, ke kterému došlo ve večerních hodinách na ulici Náměstí Hraničářů v městské části Petržalka,“ sdělil krajský policejní mluvčí Michal Szeiff. Bližší detaily případu prozradit nechtěl.

Tagy: