Tragédie v Mostě. Muž měl zaútočit nožem na otce se synem v náručí, pobodané dítě zemřelo

Útok, po kterém v Mostě zemřelo dítě, se odehrál nedaleko školy

Po útoku v Mostě zemřelo dítě

Policisté v Mostě prověřují sobotní úmrtí dítěte v ulici Rozmarýnová. V souvislosti s případem zadrželi dvě osoby. Podle informací CNN Prima NEWS zemřel po útoku nožem zhruba čtyřletý chlapec. „Na místě probíhá rozsáhlá pátrací akce k nalezení předmětů, jež mohou mít s incidentem souvislost,“ sdělila policie v neděli na Twitteru.

Podle informací CNN Prima NEWS je mrtvým dítětem čtyřletý chlapec. Tragédii měla předcházet hádka dvou mužů a ženy.

MOHLO BY VAS ZAJÍMAT: V pražské nemocnici okradli mrtvolu. Neteř zesnulé mluví o výsměchu a žádá milionové odškodné

Jeden z mužů měl následně vytáhnout nůž a snažit se na toho druhého zaútočit. Během útoku měl ale bodnout právě malého chlapce, kterého napadený držel v náručí. „Bodl ho nožem přímo do krku, když ho měl otec na ruce,“ uvedla jedna ze svědkyň útoku.

Zatím není jasné, kdo koho napadl. Podle jedné verze útočil současný partner ženy na bývalého, podle druhé to bylo naopak. Výsledkem byla bohužel smrt nevinného čtyřletého chlapce.

„Prověřujeme úmrtí dítěte v ulici Rozmarýnová v Mostě. V této souvislosti jsme zadrželi dvě osoby. Okolnosti úmrtí jsou předmětem šetření kriminalistů,“ napsali v sobotu večer policisté na Twitteru.

Podle informací webu e-mostecko.cz na místě tragédie zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR včetně vrtulníku leteckých záchranářů. Incident se měl odehrát nedaleko 14. Základní školy, kde dítě mělo být napadeno a smrtelně zraněno. Strážci zákona měli první oznámení přijmout po 18. hodině.

„Na místě probíhá rozsáhlá pátrací akce k nalezení předmětů, jež mohou mít s incidentem souvislost,“ uvedla v neděli na Twitteru policie. Potvrdila také, že dítě podlehlo bodnořeznému zranění, kterému předcházel incident mezi dvěma muži.

Tagy: