Tragédie v rodině Cristiana Ronalda: Legendárnímu fotbalistovi zemřelo dítě

Cristiano Ronaldo

Tragédie v rodině Cristiana Ronalda

Hvězdný Portugalec Cristiano Ronaldo zažívá tragédii. Fotbalista a jeho partnerka přišli o jedno ze svých čerstvě narozených dvojčat. Ronaldo o tom informoval na sociálních sítích. Druhé dítě je v pořádku.

Ronaldo a jeho partnerka Georgina Rodríguezová před časem oznámili, že čekají dvojčata. Nyní fotbalistova přítelkyně porodila, ale z radostné události se stala tragédie. Jedno z dětí totiž zemřelo. „Je to ta největší bolest, jakou může jakýkoliv rodič cítit,“ napsal na sociální sítě fotbalista.

Páru zemřel syn. Druhé dítě, dcera, je ovšem podle všeho v pořádku. „Jen narození naší dcerky nám dává sílu prožít tuto chvíli s trochou naděje a štěstí,“ pokračuje ve svém vyjádření CR7.

„Jsme touto ztrátou zničeni a žádáme o soukromí v této těžké době. Náš chlapečku, jsi náš anděl. Vždycky tě budeme milovat,“ vzkázal Ronaldo svému zemřelému synkovi.

Cristiano Ronaldo přitom v posledních dnech prožíval radostné okamžiky. Kromě blížícího se porodu svých dvojčat se mu dařilo i sportovně. V sobotním duelu svého Manchesteru United totiž hattrickem sestřelil rivala z Norwiche. Připsal si tak všechny branky svého týmu a pomohl k vítězství 3:2. Celkově má v letošní sezoně anglické Premier League na kontě již 15 gólů.

Tagy:
dítě smrt Cristiano Ronaldo Premier League Manchester United Portugalsko fotbal Liga mistrů UEFA dvojče Juventus FC Manchester United FC Norwich City FC BSC Young Boys