Tragédie v Rohožníku. V bytě našli mrtvého muže a zraněnou ženu s dětmi

Hrozivý případ ve slovenské obci Rohožník. V bytě našli mrtvého muže a zraněnou ženu s dětmi. Na místě zasahují záchranné složky. S informací přišel jako první slovenský web Plus JEDEN DEŇ.

Zraněná 39letá žena měla otevřené rány, jak uvádí TV JOJ. Zraněná je i dívka ve věku sedmi let, která měla mít zlomeniny. Tříletý chlapec je údajně bez zranění. Děti převezli na urgentní příjem do jedné z bratislavských nemocnic. Zachránit se nepodařilo 47letého muže.

Vyšetřovatelé nyní zajišťují v bytě všechny stopy. Slovenští záchranáři na sociální síti informovali, že zranění na sobě mají viditelné rány způsobené nožem. Pomoc podle všeho měla zavolat právě holčička.

ČTĚTE VÍCE: Hrozivý případ na železnici: Chlapce zasáhl proud, našli je zraněné poblíž odstaveného vagónu

Podle informací Plus Jeden Den má jít o ženu cizí národnosti. Sousedé tvrdí, že se s obyvateli bytu neznali, protože se přistěhovali teprve před měsícem. Mělo jít o manželský pár, v onu osudnou noc však nikdo z místních nic neslyšel.

❗️Aktualizované❗️ ROHOŽNÍK: Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR vyslalo ambulancie RLP a RZP do bytového...

Posted by Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR on Friday, April 26, 2024

„Do bytového domu v okrese Malacky ihned dorazili záchranáři, byla nahlášena bodná poranění u více osob. Po příjezdu na místo události lékař musel konstatovat úmrtí muže,“ přiblížili záchranáři.

MOHL VÁM UNIKNOUT NEJNOVĚJŠÍ DÍL VIDEOPODCASTU HLASY ZLOČINU

Tagy: