Tragický konec rvačky amerických středoškoláků. Video zachytilo, jak jeden ubodal spolužáka

Teprve 15letého mladíka smrtelně pobodal o rok mladší spolužák při divoké rvačce na střední škole v americké Severní Karolíně. Potyčku v tělocvičně natočili přítomní na video, které oběhlo sociální sítě.

Video na sociální síti X zachycuje začátek celé rvačky. Skupina studentů stojí na chodbě, když se dva z nich najednou pouští do sebe, do bitky se pak přidávají i další. Potyčka se prakticky ihned přesouvá do tělocvičny, kde se mladíci bijí hlava nehlava. V jednom okamžiku jeden z nich vytahuje nůž, kterým kolem sebe začne máchat.

ČTĚTE TAKÉ: Dramatické zatčení útočníka z drogerie v Praze. Měl u sebe nůž a teleskopický obušek

Podle webu New York Post byli zraněni dva studenti. „Obě oběti byly převezeny do místní nemocnice,“ řekla policejní šéfka v Raleighu Estella Pattersonová s tím, že patnáctiletý mladík zraněním podlehl. Bodnut byl také šestnáctiletý chlapec, nicméně jeho zranění ho na životě neohrožují. Útočník, jemuž je pouze čtrnáct, skončil ve vazbě.

Celý incident studenty velmi otřásl. „Zlomilo mi to srdce. To, že se to stalo ve škole na místě, kde mají být děti v bezpečí, je velmi zdrcující,“ řekla podle webu CBS žačka jedenácté třídy Aniyah Bellamyová s tím, že z nadcházejících dnů má obavy. „Necítím se bezpečně. Když se to stalo jim, může se to stát komukoli,“ dodala.

„Pokračujeme v modlitbě za všechny zasažené tímto tragickým incidentem,“ uvedla policie v Raleighu s tím, že potyčku nadále vyšetřuje.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Sexuálně zneužíval dceru. S její šestiletou sestrou se muž smí stýkat dál, rozhodl soud v Plzni

Tagy: