Tragická nehoda. Dávid narazil do kamionu a na místě zemřel. Byl to dobrý kluk, smutní známí

K tragické dopravní nehodě došlo na Slovensku u města Tornaľa. Mladý řidič Audi zničehonic vjel do protisměru, kde se čelně srazil s kamionem, jenž následně začal hořet. Řidič nákladního vozu se na poslední chvíli zachránil, mladík z osobního auta ale takové štěstí neměl – svým zraněním na místě podlehl, jak informoval web Nový Čas.

Kamion mířil směrem na Rimavskou Sobotu. Osobní auto jelo opačným směrem, na Rožňavu. „Podle zjištěných informací řidič osobního auta přejel na rovném úseku z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně srazil s jedoucím kamionem,“ uvedla pro web Nový Čas mluvčí banskobystrické policie Mária Faltániová.

TRAGICKÁ NEHODA V OKRESE REVÚCA 😔 Polícia v Revúcej vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala pred polnocou na...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Saturday, January 7, 2023

Faltániová dodala, že po srážce skončil kamion v příkopu. Následně téměř celý shořel. Jeho šofér se na poslední chvíli z kabiny vyprostil. Byl prý dezorientovaný a nevěděl, co se stalo. S těžkými zraněními skončil v nemocnici. „Řidič osobního auta utrpěl zranění, kterým na místě podlehl,“ uvedli na svém facebookovém profilu policisté. Silnice byla několik hodin zcela uzavřená.

Obě vozidla byla zdemolovaná. „Byl to dobrý chlapec, z dobré rodiny. Nevíme, co se mohlo stát, je to tragédie,“ řekla pro Nový Čas obyvatelka obce, ze které 24letý mladík jménem David pocházel.

Tagy: