Tragická nehoda u Levic. Muž se druhého potomka nedožil, těhotná přítelkyně prosí o pomoc

Letošní rok měl být pro Alonu Kryvolotovou šťastný, protože má za necelé dva měsíce porodit svého druhého potomka. Jenže tyto pocity se v několika okamžicích rozpadly na prach. Auto jejího partnera se 25. ledna na silnici mezi slovenskými obcemi Bátovce a Bohunice v okrese Levice dostalo do smyku a narazilo do stromu. Muž svým zraněním na místě podlehl.

„Řidič Škoda Octavia pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, s autem dostal smyk a sjel do protisměru, kde narazil do stromu,“ informovali o nehodě slovenští policisté na Facebooku. Dodali, že 43letý muž utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Okolnosti nehody policie zatím stále vyšetřuje.

TRAGICKÁ DOPRAVNÁ NEHODA V LEVICKOM OKRESE 😞 V levickom okrese medzi obcami Bátovce a Bohunice došlo dnes v ranných...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Wednesday, January 25, 2023

Web Plus Jeden Deň informoval, že po řidiči zůstala jeho těhotná partnerka Alona Kryvolotová. „Můj přítel tragicky zahynul při dopravní nehodě, když jel do práce. Byl to zdatný a milující chlap, osudnou se mu stala cesta. Mlha, na silnici byla ledovka a do cesty mu vletěla vysoká zvěř, které se nestihl vyhnout. Strhnul volant, narazil do stromu a na místě zemřel,“ napsala na sociální síti.

Pár vychovával 11letého syna, kterého má Kryvolotová z předchozího vztahu. Spolu pak čekali prvního společného potomka. „Protože jsme Ukrajinci, chybí nám hodně papírů, musíme zařizovat převoz těla z Nitry do Kyjeva, kde máme trvalý pobyt,“ uvedla žena s tím, že je to pro ni velmi těžké a nemá na to ani dost peněz. Rodinu živil především její partner, Kryvolotová proto prosí veřejnost o finanční pomoc.

Tagy: