Další tragédie na „silnici smrti“, zemřela 21letá Laura. Auto si koupila teprve nedávno

K tragické dopravní nehodě, při níž zemřela teprve 21letá Laura, došlo ve čtvrtek večer na rychlostní silnici mezi Nitrou a Zlatými Moravcemi. Z auta po těžké havárii nezbylo téměř nic.

„Záchranné složky byly vyslány k dopravní nehodě, která se stala na silnici I/65 ze Zlatých Moravců do Nitry. Jednadvacetiletá letá řidička Mercedesu Benz ze zatím neznámých příčin přejela do protisměru a narazila do mostního pilíře. Řidička bohužel při nehodě utrpěla zranění neslučitelná se životem,“ uvedli na Facebooku slovenští policisté.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: První den školy skončil neštěstím. Dívku z Pardubic srazil náklaďák, policie apeluje na řidiče

Dodali, že zatím není jasné, zda při nehodě hrály roli návykové látky. „Případné požití bude zjištěno při pitvě,“ sdělili s tím, že okolnosti nehody, míra zavinění a přesná příčina jsou předmětem šetření nitranské dopravní policie.

TRAGICKÁ DOPRAVNÁ NEHODA NA ZLATOMORAVECKEJ CESTE. VYHASOL MLADÝ ŽIVOT 😞 V podvečerných hodinách boli záchranné zložky...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Friday, September 22, 2023

O tragické nehodě informoval také slovenský web Plus jeden den, podle něhož jde kvůli častým dopravním nehodám o „silnici smrti“. Při nehodě zemřela studentka Slovenské zemědělské univerzity v Nitře, jejíž vášní byli koně, jimž se věnovala ve volném čase. Na farmě učila jezdit na koni děti i dospělé. Majitel usedlosti Peter, který Lauru dobře znal, nemohl zprávě o její smrti uvěřit. „Jsem z toho celý otřesený. Laura u mě pracovala o víkendech, máme tu jezdeckou školu a věnovala se dětem, které k nám chodily,“ řekl. Podle něj si dívka koupila stříbrný mercedes teprve nedávno, asi před dvěma měsíci.

„Děti ji měly rády. Jsem v takovém šoku, že nemám slov. Je to obrovská tragédie a je mi to strašně líto. Byla to holka pro život, chytrá a hlavně s dobrým srdcem a odhodláním,“ dodal Peter.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Šok pro policisty na Rakovnicku. Devítiletý chlapec jim ujížděl rychlostí 160 km/h, pak havaroval

Tagy: