Děsivá srážka na Slovensku: Kamion doslova sešrotoval renault, zpěvák Braňo neměl šanci

Zpěvák Braňo ze slovenské metalové kapely Stampfen zemřel. Osudnou se mu stala dopravní nehoda, při které se jeho renault čelně srazil s kamionem. Devastujícím zraněním na místě nehody podlehl.

Srážka se stala v úterý v brzkých ranních hodinách na silnici vedoucí z Malacek. „Krátce před 4:00 byla na lince 158 nahlášena dopravní nehoda nákladního vozidla s přívěsem s osobním autem, která se stala na silnici z Malacek ve směru na Rohožník,“ informovali policisté na Facebooku.

ČTĚTE TAKÉ: Hrozivá nehoda na americké dálnici: Do školního autobusu narazil kamion, šest lidí zemřelo

Podle dosud zjištěných informací to byl čelní střet, řidič osobního auta neměl nejmenší šanci z nehody vyváznout. Kamion auto doslova sešrotoval. „Řidič osobního auta značky Renault utrpěl zranění neslučitelné se životem, kterému na místě podlehl,“ uvedla policie s tím, že přesné okolnosti srážky vyšetřují.

Podle serveru Zregionu.sk se měl obětí tragické nehody stát 52letý zpěvák Braňo, který působil v metalové kapele Stampfen. „Největší úspěch kapela zažila na turné s americkými Spud Masters, Crisis a Kick Back, kde vystupovala jako evropský host,“ informoval web rockovamaturita.sk. Kapela hrála také v Česku a výtěžek z vystoupení věnovala útulkům pro zvířata.

„Brácho, odpočívej v pokoji a dávej tam na nás pozor. Je mi to strašně líto, R. I. P., Brani,“ uvedl Braňův kolega ze skupiny, baskytarista a vokalista Tibor.

Sám Braňo byl na Slovensku známý i jako člen politické iniciativy Slovensko si nedáme. Ta se „proslavila“ během koronavirové pandemie, když se přidala na stranu odpůrců očkování a protivládních opatření. V roce 2021 dokonce příznivci a členové této iniciativy protestovali před slovenským úřadem vlády.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Na železničním přejezdu mezi Mikulčicemi a Moravskou Novou Vsí se srazil vlak s traktorem autoškoly

Tagy: