Smrtelná havárie u Otrokovic: Mladý řidič zemřel po čelní srážce osobního auta s kamionem

Sedmadvacetiletý řidič nepřežil v sobotu odpoledne v Otrokovicích srážku svého automobilu s kamionem. Řidič nákladního vozu utrpěl lehká zranění. Na policejním webu o tom informovala krajská policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Tragická nehoda se stala před 17:00. „Sedmadvacetiletý řidič osobního automobilu jel směrem od Otrokovic na Tlumačov. Z doposud přesně nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím kamionem. Utrpěl při tom zranění neslučitelná se životem,“ uvedla na webu mluvčí. Dechová zkouška na alkohol u řidiče kamionu byla negativní.

ČTĚTE TAKÉ: Mladý hasič Zdeněk zemřel při nehodě. Byl můj syn v práci, řekl na pietní akci šéf sboru

Při nehodě bylo také poškozeno vozidlo, které jelo za automobilem mladého řidiče. Po dobu vyšetřování nehody policie odkláněla dopravu.

Problémy řešili v sobotu také jejich kolegové na jihu Čech. Kvůli nehodě karavanu u Soběslavi na Táborsku byla přibližně hodinu uzavřena dálnice D3 ve směru na České Budějovice. Havárie se stala na 92. kilometru.

„Jednalo se o defekt pneumatiky u karavanu,“ uvedl mluvčí jihočeské policie Miroslav Šupík. Před místem se tvořily kolony, protože na dálnici ležely kusy pneumatiky.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Na Lounsku havaroval vězeňský minibus. Nehoda si vyžádala dvanáct zraněných

Tagy: