Tragická nehoda v Úvalech: Auto skončilo v potoce, jeden muž zemřel

Tragická nehoda v Úvalech

Tragická nehoda v Úvalech

Záchranáři, policisté i hasiči brzy ráno vyjížděli do úval. Řidič tam nezvládl řízení, převrátil se s autem přes střechu a skončil v potoce. Jeden muž na místě zemřel, druhého odvezli záchranáři. Co přesně se stalo, teď zjišťují policisté.

V Úvalech před pátou hodinou ráno vyjížděly k rybníku všechny složky záchranného systému – jenomže tentokrát boj o lidský život záchranáři prohrály. „Záchranáři bohužel jednomu z mužů nemohli pomoci a na místo byl vyslán koroner,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí policie Lucie Nováková.

Při nehodě se auto převrátilo přes střechu a skončilo v potoce. Z něj muže museli hasiči vytáhnout pomocí jeřábu. Druhého převezli záchranáři podchlazeného do nemocnice. Podle nich jevil známky opilosti.

Kdo z mužů řídil, není jasné

Jestli právě on seděl za volantem, zatím policisté nevědí. Jisté je jen to, že jediný další účastník nehody je po smrti. „Příčinu a okolnosti nehody i to, který z mužů auto řídil, zjišťují brandýští kriminalisté, kteří u zemřelého nařídili soudní pitvu,“ upřesnila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Z té by měli zjistit, jestli zemřelý nebyl pod vlivem drog nebo alkoholu, případně jestli neměl zdravotní problémy. Policisté zároveň čekají na výsledky krevních testů zraněného. Právě hladina alkoholu v krvi je bude zřejmě zajímat ze všeho nejvíce.

Tagy: