Trapas papeže Františka. Na Instagramu olajkoval erotickou fotku známé modelky

Papež František na Instagramu „olajkoval“ příspěvek modelky Natalie Garibottové, která je na fotografii zachycena v erotickém prádle. Hlavu katolické církve, kterou sledují statisíce lidí, tak mnozí kritizují, jiní zase Františkovi fandí. K záležitosti se vyjádřila i sama modelka.

Modelku Natalii Garibottovou na sociální síti Instagram sleduje přes dva miliony uživatelů. Její obsah je převážně erotický, ráda se fotí v plavkách i spodním prádle. Profil nejspíše zaujal i samotnou hlavu katolické církve, papeže Františka, který je znám svým inovativním přístupem.

Fotografii, na které je modelka spoře oděna v „sexy oblečení školačky“, dal srdíčko i samotný papež, což na sociální síti nezůstalo bez povšimnutí. Papež František na Instagramu vystupuje pod jménem Franciscus a jde o ověřený profil.

Samotná modelka se pak k věci vyjádřila na Twitteru. „Aspoň půjdu do nebe,“ vtipkovala. Fotografie teď koluje po sociálních sítích včetně videa, na kterém je vidět, že se jedná o pravý profil papeže Františka.

Nejvyššího duchovního katolíků na Instagramu sleduje přes sedm milionů uživatelů, on sám ale nikoho. Očividně to ale není tak docela pravda.

„Papež je nadržený,“ reagoval na příspěvek jeden z uživatelů Twitteru. „Je to chlap,“ napsal další. Někteří ale dokonce Františkův přístup obdivují. „Jsem v pohodě s myšlenkou, že papež má rád sex,“ uvedl jiný komentující na Twitteru. „To je papež mého gusta,“ přidal se další.

Sám papež se ke kauze zatím nevyjádřil. Mohlo jít o útok hackerů i opravdu špatný omyl. Je ale jisté, že fotografie byla „olajkována“ z ověřeného instagramového profilu papeže Františka.

Tagy:
Instagram Twitter trapas papež papež František sociální síť modelka spodní prádlo Instagram sexy fotografie Papež František Katolická církev