Třetí svatbě se nebráním, říká dvakrát rozvedená Pazderková. Žádost o ruku zatím nedostala

Iva Pazderková

POVÍDEJ (10)

Se svým partnerem Hynkem je známá stand-up komička Iva Pazderková téměř šest let. Poznali se během natáčení hudební show, a jak sama přiznává, je to její zatím nejdelší vztah. Přestože už má za sebou dvě nevydařená manželství, novému sňatku se nebrání. Vzkázala to přímo svému příteli. Žádost o ruku ale zatím nedostala, přiznala v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

„Jsem dvakrát šťastně vdaná a velmi šťastně rozvedená,“ řekla 41letá herečka Iva Pazderková. Jejím prvním manželem byl o 19 let starší Luboš Veselý. Vzali se v roce 2003. „Bylo to nefunkční hned od začátku. Hrozně ráda na náš vztah vzpomínám, ale myslím si, že jsme oba dva věděli, že je odsouzený k zániku,“ přiznala stand-up komička v pořadu Povídej.

Přestože mezi sebou měli velký věkový rozdíl, nemělo to na jejich vztah nejmenší vliv. „Bylo to úplně jedno. Prostě to nešlo. Byli jsme dva psychouši vedle sebe,“ doplnila Pazderková. Manželství trvalo dva roky, pak přišel rozvod.

Stejně nerozvážné bylo i její druhé manželství s komikem Lukášem Pavláskem. „Byla to hodně krátká záležitost. Úředně nám manželství vydrželo asi tři měsíce. Přirovnáváme to ke svatbě v Las Vegas,“ uvedla Pazderková. S Pavláskem jsou dobří přátelé dodnes. „Jsme jako sourozenci. On je jeden z nejdražších lidí v mém životě. Je neskutečně chytrý a hodný. Teď už si z toho děláme legraci,“ přiznala.

Proč se vůbec brali, prý dodnes nemají ponětí. „Asi jsme cítili, že k sobě patříme, chceme se mít v životě, a navíc jsme si oba procházeli zoufalou situací. Já měla půl roku po rozvodu a úplné panice. Brali jsme se ale střízliví,“ řekla.

Na svatbu to zatím nevypadá

Nyní tvoří Pazderková pár s partnerem Hynkem. Jsou spolu 5,5 roku. „Je to můj nejdelší vztah. Na svatbu to ale zatím nevypadá. Nemyslím si, že je třeba trvat na nějakých rádoby tradicích, naopak některé považuji za nesmyslné. Ale tady bych chtěla být požádaná. Nebráním se tomu,“ uvedla Pazderková a svému příteli přes kameru poslala jasný vzkaz. „Ale zatím nikdo nic. Zdravím domů,“ řekla důrazně komička, která se proslavila v pořadu Na stojáka coby Blbá blondýna.

A přestože to zatím na svatbu nevypadá, Pazderková je ve vztahu velmi šťastná. V pořadu Povídej totiž přiznala, že se dlouhodobě potýká s depresivními stavy a panickou atakou a právě Hynek je jí velkou oporou.

„Je úžasný, chápe to a respektuje. Podporuje mě v tom, abych byla zdravá,“ uvedla. Hynek ji podporuje i v jejím sportovním počínání. Před více než rokem se totiž Pazderková začala profesionálně věnovat fitness cvičení a účastnila se například soutěže Bikiny fitness, kde se umístila na 10. místě.

Iva Pazderková se v rozhovoru s Radkou Červinkovou v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS rozpovídala také o divokých devadesátkách, depresích a lásce k fitness. Celý rozhovor najdete v úvodním videu.

Tagy: