Trpí Trump pohlavní chorobou? Média spekulují o jeho zdraví kvůli skvrnám na ruce

Americký exprezident Donald Trump, který se pokouší o návrat do Bílého domu, možná trpí velmi závažným onemocněním. Konkrétně syfilisem. Spekulují o tom některá zámořská média, která si všimla zvláštních rudých skvrn na Trumpově ruce. Podle některých odborníků ale také může jít o podlitiny z golfu nebo jednoduše příliš suché ruce.

Možné onemocnění Trumpa se začínalo ve velkém probírat poté, co jej fotografové vyfotili při odchodu ze soudního líčení se spisovatelkou E. Jean Carrollovou. Ta již nad exprezidentem vyhrála civilní spor, že ji měl sexuálně zneužít a posléze i pomluvit, když její nařčení označil za podvod. Nynější soud má jen řešit výši odškodného, Trump vzhledem k typu soudu za mřížemi skončit nemůže.

ČTĚTE TAKÉ: MAPA: Vysvětlení nevysvětlitelného. Jak fungují prezidentské primárky v USA 2024

Během odchodu zamával fotografům, přičemž na jednom snímku bylo vidět, kterak má na prstech pravé ruky zvláštní rudá místa. O podivných skvrnách zprvu informoval britský list Daily Mail, posléze se začala přidávat i další média.

Politický analytik James Carville podle portálu Midas Touch uvedl, že se mu skvrny nezdají být od krve po říznutí. „Vypadá to jako vředy. Ptal jsem se vícero lékařů, jaké onemocnění se promítá v podobě takových skvrn na rukou, a jejich odpověď byla okamžitá a jednoznačná – sekundární fáze syfilisu,“ prohlásil expert. Kritika republikána Trumpa není překvapivá, Carville je spjat s Demokratickou stranou.

Na druhou stranu, Trump má coby bývalá hlava státu a navíc miliardář přístup k nadstandardní zdravotní péči. Kromě toho se o několik dní později objevil na jednom z dalších mítinků se svými příznivci, neboť bojuje o republikánskou nominaci pro podzimní prezidentské volby. Na zmíněném mítinku již skvrny na rukou vidět nebyly.

Portál Bussiness Insider navíc po konzultaci s dermatologem popsal další zdravotní problémy, o které může v případě Trumpa jít. Jde například o podlitiny z přílišného hraní golfu, chemickou reakci kvůli vylitému džusu a nebo obyčejné příliš suché ruce.

Trump aktuálně řeší hned několik sexuálních skandálů a to nejen ten se spisovatelkou Carrollovou. Už léta se propírá jeho vztah s pornoherečkou Stormy Danielsovou, v dalších případech si měl koupit mlčení dalších žen, se kterými měl mít pohlavní styk.

Tagy: