Tvrdá rána do slabin ho nezastavila. Gruzínec po výhře ukázal, jak dopadl jeho suspenzor

Halou to jen zahučelo. Promotér a v té chvíli komentátor Ondřej Novotný se dokonce obával, že jde o moment, který může předčasně ukončit vyrovnaný souboj. Řeč je o situaci, k níž došlo na turnaji Oktagon 47 v zápase Amirana Gogoladzeho a Lukasze Siwiece. Tvrdý kop druhého jmenovaného totiž zasáhl rozkrok protivníka, a jak později vyšlo najevo, skončilo to dokonce prasklým suspenzorem. Ani tento fakt Gruzínce nezastavil a připsal si nakonec vítězství na body.

Bratislavský turnaj Oktagonu s pořadovým číslem 47 nabídl několik atraktivních duelů. Vrcholem večera byla vítězná „kanonáda“ domácího miláčka Ivana Buchingera s Jakubem Dohnalem, kterou následoval bleskově rychlý triumf Karlose Vémoly. „Terminátor“ už po sedmi sekundách ukončil duel s Pavolem Langerem.

K TÉMATU: Vémola šokoval rychlou výhrou, Langera ukončil za sedm vteřin. Po zápase vyzval Kincla

Peprný zážitek nabídl hned úvodní duel hlavní karty, v němž se utkali Amiran Gogoladze a Lukasz Siwiec. Polák, byť nechtěně, velmi tvrdě trefil svého gruzínského soupeře do slabin. Gogoladze zařval bolestí a nebylo vůbec jisté, zda bude zápas pokračovat. Pětadvacetiletý zápasník ale ukázal, že je pořádný tvrďák, a po několika desítkách vteřin se do zápasu vrátil. A nejen to, on ho na body vyhrál.

„Ten kop byl velice bolestivý. Bylo to taky hodně nebezpečné. Každopádně jsem ale věděl, že můžu pokračovat. Rozhodně neexistovala možnost, že bych přestal bojovat. Pokračoval jsem, i když to bolelo,“ okomentoval inkriminovaný moment na tiskové konferenci Gogoladze.

To, že bolest rozhodně nebyla hraná, doložila fotografie, kterou na svých sociálních sítích sdílela organizace Oktagon MMA. Gogoladze na ní drží svůj suspenzor, jenž je značně poničený. V tu dobu už to ale bral, možná i díky výhře, s úsměvem.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Karlos Vémola knokautoval Pavola Langera už v sedmé vteřině, čímž překonal rekord, který dosud činil devět sekund

Tagy: