U lesa létá UFO, volal muž strážníkům z Pardubicka. Hlídka byla z nálezu zklamaná

Městská policie v Lázních Bohdaneč řešila neobvyklé oznámení. Náhodný svědek strážníkům zavolal, že se vedle lesa pohybuje vzduchem podezřelý objekt. Jaké bylo překvapení hlídky, když vyrazila na místo a jediné, co objevila, byly párty balónky plandající ve větru.

Bohdanečtí strážníci vyrazili k nezvyklému případu. Oznamovatel hlásil zvláštní předmět vznášející se ve vzduchu, ovšem raději svěřil prověřování ozbrojené hlídce. Ta po příjezdu na místo zřejmě jen těžko potlačovala smích.

„Dne 11. 5. 2022 byl mezi Lázněmi Bohdaneč a obcí Křičení poblíž lesa hlídce MPLB nahlášen Unidentified Flying Object, zkráceně UFO. Oznamovatel se k objektu bál přiblížit, pouze zpovzdálí sledoval, jak se objekt pohybuje mezi stromy nahoru a dolů,“ uvedli strážníci na sociálních sítích.

„Hlídku plnou očekávání bohužel na místě nečekaly blonďaté krásky, ani dunící kopie kolegů, nýbrž dva utržené párty balónky,“ dodali strážníci s odkazem na film Četníci a mimozemšťané z roku 1979. Vandrující růžové balónky zajistili a odvezli, aby opět někoho nevyděsily, poté výjezd ukončili.

Tagy: