Brutální vražda v zahrádkářské kolonii na Mostecku: V noci raději nevycházíme, tvrdí místní

V zahrádkářské kolonii na Mostecku měla žena ubodat staršího muže.

Vražda v zahrádkářské kolonii na Mostecku

Je to katastrofa, raději v noci nevycházíme z domu, řekla pro CNN Prima NEWS jedna z obyvatelek zahrádkářské kolonie na Mostecku, kde v noci na čtvrtek došlo k brutální vraždě. Podle informací redakce měla žena ubodat nožem svého partnera. Sousedé míní, že tím tragicky vyvrcholily dlouhodobé partnerské spory.

Žena se starším mužem bydleli ve zchátralé chatce v zahrádkářské kolonii v Liběšicích na Mostecku. Ve středu před půlnocí ale vzala do ruky nůž a začala s ním do svého partnera surově bodat.

ČTĚTE TAKÉ: Žena z Mostecka měla ubodat staršího muže. Kriminalisté již podezřelou zadrželi

„Krajští kriminalisté se zabývají násilným trestným činem, ke kterému došlo včera (ve středu, pozn. red.) ve večerních hodinách,“ řekl CNN Prima NEWS mluvčí ústecké policie Kamil Marek. Policejní technici v okolí chatky zajistili velké množství biologického materiálu, zejména pak stopy lidské krve.

Muž utrpěl vážné zranění, o jeho život bojovali přivolaní záchranáři. „Bohužel přes veškeré úsilí byla resuscitace neúspěšná,“ sdělil mluvčí ústecké záchranné služby Prokop Voleník.

V chatce s dvojicí přechodně přežíval ještě třetí muž, ten ale podle sousedů nedávno zemřel poté, co ho srazil vlak. Místními brutální vražda otřásla. Podle nich šlo o vyvrcholení dlouhodobých partnerských sporů.

„Raději ani v noci nevycházíme. Je to katastrofa,“ uvedla pro CNN Prima NEWS jedna z obyvatelek zahrádkářské kolonie. Podle další ženy měli obyvatelé domku, kde se tragédie stala, často ve velké míře požívat alkohol.

„V souvislosti s incidentem jsme zadrželi jednu osobu. Ke zjištění příčiny úmrtí oběti byla nařízena soudní pitva,“ dodal Marek. Vyšetřovatelé místo činu zapečetili policejní páskou. Na další kroky detektivů čeká podezřelá v cele a v případě obvinění a prokázání viny jí hrozí až 18 let vězení.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Narkoman za bílého dne v Praze na ulici napadl seniorku. Pobyt ve městě měl přitom zakázaný

Tagy:
zahrada policie vražda ubodání Ústecký kraj krimi zdravotnická záchranná služba Praha Mostecko Policie České republiky okres Most zahrádkářská osada Liběšice